La Roche-Posay Lipikar Huile овлажняващ релипидиращо миещо масло против раздразнения

La Roche-Posay Lipikar Huile овлажняващ релипидиращо миещо масло против раздразнения
La Roche-Posay Lipikar Huile овлажняващ релипидиращо миещо масло против раздразнения
400 мл.

Код: LRP1040 | Този продукт не е в наличност

Описание La Roche-Posay Lipikar Huile
Характеристика

Душ маслото La Roche-Posay Lipikar Huile придава на кожата необходимата хидратация и грижа. След ползване тя ще бъде отново изпълнена с жизненост.

Характеристики:

  • успокоява изсушената кожа
  • омекотява и подобрява еластичността на кожата
  • укрепва защитния хидролипиден слой
  • понижава напрежението на кожата и предпазва от раздразнение

Начин на употреба:
Прилагайте при къпане под душ или във вана. Нанесете по цялото тяло и после изплакнете с топла вода. Налейте във ваната и разбъркайте. Подходящо за ежедневна употреба.

Характеристика

Консистенция
олио
Тип кожа
суха
Активни вещества
бамбуково масло

За марката La Roche-Posay

Френската дермокозметична марка La Roche-Posay е известна със своето интензивно сътрудничество с дерматолози и ангажимента да допринася за подобряването на живота на хората с чувствителна кожа. Именно затова продуктите на La Roche-Posay имат минималистичен състав и се създават под строга Харта на производство.

Сериите продукти La Roche-Posay са приспособени към специфичните изисквания на всички типове чувствителна кожа и предлагат решения на хората, страдащи от нетолерантност, реактивност, атопичност на кожата или склонна към акне. Основната съставка на всеки препарат е термалната вода от извора в Ла Рош Позе, която има антиоксидантни и терапевтични свойства и незабавно успокоява чувствителната и раздразнена кожа.

Ползата от дермокозметиката La Roche-Posay и нейното качество доказват не само документираните резултати от клиничните изследвания, но и многобройните препоръки на водещи дерматолози.

Оценка La Roche-Posay Lipikar Huile