La Roche-Posay Lipikar Gel Lavantуспокояващ и защитен душ гел

2×
La Roche-Posay Lipikar Gel Lavant успокояващ и защитен душ гел
La Roche-Posay Lipikar Gel Lavant успокояващ и защитен душ гел
200 мл.
13,90лв

Код: LRP1747 | В наличност
1
Подарък за вас
Купете продукти на любимата си козметична марка La Roche-Posay над 35 лв. и вземете подарък мицеларна вода за чувствителна кожа Physiologique Solution 50 мл.
Подарък за вас
Подарък за вас
Подарък за вас
Подарък за вас
СПИДИ
вторник 9.06.2020 г.
Лично получаване
понеделник 8.06.2020 г.

Описание на продукта La Roche-Posay Lipikar Gel Lavant
Характеристика

Душ гелът La Roche-Posay Lipikar Gel Lavant е съществена част от ежедневната хигиена. Леко, но пестеливо той почиства кожата на цялото тяло и й придава необходимата хидратация.

Характеристики:

  • измива кожата и отстранява нечистотиите
  • не люти в очите

Начин на употреба:
Подходящо за ежедневна употреба.

Характеристика

Тип кожа
чувствителна
Активни вещества
бамбуково масло

За марката La Roche-Posay

Френската дермокозметична марка La Roche-Posay е известна със своето интензивно сътрудничество с дерматолози и ангажимента да допринася за подобряването на живота на хората с чувствителна кожа. Именно затова продуктите на La Roche-Posay имат минималистичен състав и се създават под строга Харта на производство.

Сериите продукти La Roche-Posay са приспособени към специфичните изисквания на всички типове чувствителна кожа и предлагат решения на хората, страдащи от нетолерантност, реактивност, атопичност на кожата или склонна към акне. Основната съставка на всеки препарат е термалната вода от извора в Ла Рош Позе, която има антиоксидантни и терапевтични свойства и незабавно успокоява чувствителната и раздразнена кожа.

Ползата от дермокозметиката La Roche-Posay и нейното качество доказват не само документираните резултати от клиничните изследвания, но и многобройните препоръки на водещи дерматолози.

Оценка La Roche-Posay Lipikar Gel Lavant