La Roche-PosayAnthelios XL прозрачен защитен спрей SPF 50+

1×
La Roche-Posay Anthelios XL прозрачен защитен спрей SPF 50+
La Roche-Posay Anthelios XL прозрачен защитен спрей SPF 50+
200 мл.

Този продукт не е в наличност | Код: LRP2539

Сега подготовката на кожата ви за излагане на слънце ще бъде максимално удобна. Прозрачният защитен спрей SPF 50+ La Roche-Posay Anthelios XL с ултралека текстура предоставя широкоспектърна защита от слънцето и външните влияния, не натоварва чувствителната кожа и е некомедогенен.

Системата за филтриране Mexoplex® засилва SPF защитата, а съдържанието на термална вода от La Roche-Posay успокоява чувствителната кожа и ѝ носи комфорт. Ще оцените бързото и лесно нанасяне във всяка ситуация. И изобщо няма да го усетите върху кожата си.

Характеристики:

 • предоставя висока и широкоспектърна защита за чувствителната кожа
 • успокоява чувствителната и раздразнена кожа
 • изключително леката текстура попива в кожата
 • засъхва с невидим финиш, не оставя петна
 • формата на спрей улеснява равномерното нанасяне
 • може да се нанася и през фон дьо тен
 • водоустойчив

Съставки:

 • комплекс от UV филтри и антиоксиданти със SPF 50+ – предлага широкоспектърна защита,
  предпазва от вредното влияние на слънчевите лъчи или замърсяването на въздуха
 • термална вода от La Roche-Posay – успокоява кожата

Начин за нанасяне:
Напръскайте равномерно върху кожата на лицето, шията и деколтето 30 минути преди излагане на слънце и оставете да попие. Редовно, приблизително на два часа, повтаряйте, ако излагането на слънце продължава, и винаги след къпане, изпотяване и бърсане с кърпа.

Характеристика

Вид опаковка
спрей
Консистенция
крем
Тип кожа
чувствителна
Слънцезащитен фактор
изключително висока защита (SPF 50+)

Френската дермокозметична марка La Roche-Posay е известна със своето интензивно сътрудничество с дерматолози и ангажимента да допринася за подобряването на живота на хората с чувствителна кожа. Именно затова продуктите на La Roche-Posay имат минималистичен състав и се създават под строга Харта на производство.

Сериите продукти La Roche-Posay са приспособени към специфичните изисквания на всички типове чувствителна кожа и предлагат решения на хората, страдащи от нетолерантност, реактивност, атопичност на кожата или склонна към акне. Основната съставка на всеки препарат е термалната вода от извора в Ла Рош Позе, която има антиоксидантни и терапевтични свойства и незабавно успокоява чувствителната и раздразнена кожа.

Ползата от дермокозметиката La Roche-Posay и нейното качество доказват не само документираните резултати от клиничните изследвания, но и многобройните препоръки на водещи дерматолози.