L:A Bruket Home Coriander ароматна свещ

 • L:A Bruket Home Coriander ароматна свещ
   още

  1 размер на продукта 109,50 лв.

  Тези срокове са ориентировъчни и зависят от сроковете на доставка на куриерската фирма.

  Варианти L:A Bruket Home Coriander

  • L:A Bruket Home Coriander ароматна свещ 260 гр. ароматна свещ 260 гр.  

   Повече от 5 бр са в наличност в централния склад

   Код: LBR0096

   109,50 лв.

  Нагоре

  Информация за парфюма L:A Bruket Home Coriander

  Ароматната свещ L:A Bruket Home Coriander придава на вашия дом прекрасен аромат и уютна атмосфера, където винаги ще се чувствате чудесно.

  Характеристики:

  • аромат на билки

  Начин на употреба:

  Поставяйте свещта на достатъчно топлоустойчива повърхност. Не оставяйте да гори повече от 4 часа. Не допускайте свещта да изгори до самия край. Никога не оставяйте горяща свещ без надзор и в близост до лесно запалими предмети. Съхранявайте на места, недостъпни за деца и домашни любимци.

  Нагоре

  За марката L:A Bruket

  Биологичната козметика на шведската марка L:A Bruket предлага широка гама естествени продукти за грижа за лицето, тялото и косата. Тя създава своите висококачествени продукти от внимателно съчетани естествени биологични съставки, вдъхновени от шведския стил на живот.

  Продуктите на марката са произведени да предоставят прочистване, подхранваща и защитна грижа и да помагат за запазване на здравето и красотата на лицето и кожата дори при неблагоприятни условия. L:A Bruket внимателно избира уханията на своите продукти, много от които имат високи ароматерапевтични ефекти.

  Марката L:A Bruket не изостава в търсенето на най-добрите методи как да внесе силата на природата в грижата за вашата красота и да предостави усещането за спокойствие.

  Нагоре

  Какво е Вашето мнение за продукта L:A Bruket Home Coriander?

  Полетата означени със звездичка * са задължителни.


  Оценка *


  С изпращането давате съгласието си за обработването на лични данни с цел обработване и изображение на оценка на продукти от компания Notino s.r.o. За повече информация виж принципи за обработване на лични данни.

  Menu