L:A Bruket Home Black Oak

ароматна свещ 260 гр.

L:A Bruket Home Black Oak ароматна свещ  260 гр.
L:A Bruket Home Black Oak ароматна свещ  260 гр.
L:A Bruket Home Black Oak ароматна свещ  260 гр.
ароматна свещ 260 гр.
108,90лв.

Код: LBR0090 | Остават последните 2 бр.
бр
До Вашия дом с куриер на СПИДИ
неделя, 22.07.2018 г.

Информация за парфюма L:A Bruket Home Black Oak

Ароматната свещ L:A Bruket Home Black Oak придава на вашия дом прекрасен аромат и уютна атмосфера, където винаги ще се чувствате чудесно.

Характеристики:

  • дървесен аромат

Начин на употреба:
Поставяйте свещта на достатъчно топлоустойчива повърхност. Не оставяйте да гори повече от 4 часа. Не допускайте свещта да изгори до самия край. Никога не оставяйте горяща свещ без надзор и в близост до лесно запалими предмети. Съхранявайте на места, недостъпни за деца и домашни любимци.

За марката L:A Bruket

Биологичната козметика на шведската марка L:A Bruket предлага широка гама естествени продукти за грижа за лицето, тялото и косата. Тя създава своите висококачествени продукти от внимателно съчетани естествени биологични съставки, вдъхновени от шведския стил на живот.

Продуктите на марката са произведени да предоставят прочистване, подхранваща и защитна грижа и да помагат за запазване на здравето и красотата на лицето и кожата дори при неблагоприятни условия. L:A Bruket внимателно избира уханията на своите продукти, много от които имат високи ароматерапевтични ефекти.

Марката L:A Bruket не изостава в търсенето на най-добрите методи как да внесе силата на природата в грижата за вашата красота и да предостави усещането за спокойствие.

Menu