Късаща се коса

Цъфтежи на краищата и късаща се коса? Започнете по-добре да се грижите за своята коса!

 

Късането на косата и цъфтежите на краищата се причиняват от неподходящ начин на живот, утежняване на косата с безогледно боядисване и сушене със сешоар, но и употреба на неподходящи продукти за коса. Трябва да избягвате продуктите със силикони. По-добре си набавете козметика за късаща се коса, съдържаща полезни вещества, като например пшенични протеини, глицерол, пантенол или алое вера. На късащата се коса определено помагат серамиди, кератин и подхранващи масла – арганово, рациново или макадамия.

На първо място изберете грижлив шампоан за късаща се коса, с който внимателно масажирайте кожата и избягвайте краищата на косата. После продължете с подхранваща грижа. Вземете подхранващо масло за коса, балсам и поне веднъж седмично ползвайте маска за късаща се коса или компрес за коса за интензивна хидратация и подхранване.

В notino.bg ви предлагаме широка гама продукти за късаща се коса и цъфтящи краища: регенериращи маски с кератин, хидратиращи балсами, възстановяващи шампоани за подсилване на късаща се коса и регенериращи кремове и серуми без отмиване. Опитайте професионалните продукти за цъфтящи краища на L'Oréal Professionnel, RevitaLash, Kevin Murphy, Wella Professionals, Matrix и други.

пълен текст скрий текста

Грижа без отмиване
Няма продукти, които отговарят на филтрите.
Олио за коса
Няма продукти, които отговарят на филтрите.
Стилизиращи продукти
Няма продукти, които отговарят на филтрите.
Козметични комплекти
Слънце и коса
Няма продукти, които отговарят на филтрите.
Избрали сте
  • Kъсаща се коса и цъфтящи краища
  • Подхранване
  • Oценка 4*
Филтър
Oценка
  •   2
  •   1