Късаща се коса

Коса
Олио за коса
Няма продукти, които отговарят на филтрите.
Стилизиращи продукти
Няма продукти, които отговарят на филтрите.
Козметични комплекти
Няма продукти, които отговарят на филтрите.
Гребени и четки за коса
Няма продукти, които отговарят на филтрите.
Избрали сте
  • Kъсаща се коса и цъфтящи краища
  • Schwarzkopf Professional
Филтър

Чуплива коса

Цъфтежи на краищата и късаща се коса? Започнете по-добре да се грижите за своята коса!

Късането на косата и цъфтежите на краищата се причиняват от неподходящ начин на живот, утежняване на косата с безогледно боядисване и сушене със сешоар, но и употреба на неподходящи продукти за коса. Трябва да избягвате продуктите със силикони. По-добре си набавете козметика за късаща се коса, съдържаща полезни вещества, като например пшенични протеини, глицерол, пантенол или алое вера. На късащата се коса определено помагат серамиди, кератин и подхранващи масла – арганово, рациново или макадамия.

На първо място изберете грижлив шампоан за късаща се коса, с който внимателно масажирайте кожата и избягвайте краищата на косата. После продължете с подхранваща грижа. Вземете подхранващо масло за коса, балсам и поне веднъж седмично ползвайте маска за късаща се коса или компрес за коса за интензивна хидратация и подхранване.

В notino.bg ви предлагаме широка гама продукти за късаща се коса и цъфтящи краища: регенериращи маски с кератин, хидратиращи балсами, възстановяващи шампоани за подсилване на късаща се коса и регенериращи кремове и серуми без отмиване. Опитайте професионалните продукти за цъфтящи краища на L'Oréal Professionnel, RevitaLash, Kevin Murphy, Wella Professionals, Matrix и други.