Korres Spread the Joy подаръчен комплект II.

Korres Spread the Joy подаръчен комплект II.
Korres Spread the Joy подаръчен комплект II.

Код: KRS01203 | Този продукт не е в наличност
Подарък за вас
Купете поне три козметични продукта и вземете 10% отстъпка от цената им. Отстъпката ще бъде отчетена автоматично в кошницата. Намалението не важи за продукти в намаление или на промоция.

Описание на продукта Korres Spread the Joy
Характеристика

Комплектът съдържа:

  • Neroli Iris нежен душ гел 40 мл.
  • Ginger Lime нежен душ гел 40 мл.
  • Cucumber Bamboo нежен душ гел 40 мл.
  • Basil Lemon нежен душ гел 40 мл.
  • Santorini Vine нежен душ гел 40 мл.
  • Lavender Blossom нежен душ гел 40 мл.

Характеристика

Тип кожа
за всички типове кожа
Тип комплекти
подаръчен комплект

За марката Korres

Природната гръцка козметика Korres произлиза от най-старата билкова хомеопатична аптека в Атина. Основателят на тази уникална марка е Georg Korres (Джордж Корес), който решил да използва своите познания за подготовка на хомеопатични и билкови препарати за създаване на високо ефективна природна козметика.

Продуктовата гама на марката Korres включва продукти за грижа за лицето, тялото, косата, продукти за мъже, соларна козметика и първокачествена декоративна козметика. Всички продукти са произведени от висококачествени естествени съставки. Те включват биологично бадемово масло, традиционни гръцки билки или напр. гръцко кисело мляко.

В козметиката Korres няма да намерите никакви минерални масла, силикони, парабени или пропилен гликол. Продуктите са опаковани в стилно декорирани опаковки и подчертават изключителността на уникалната козметика от Атина. Пожелайте си малко слънчева Гърция и у дома, във вашата баня!

Оценка Korres Spread the Joy