KORIKA Tools face roller & gua sha масажно валяче за лице и масажно приспособление Quartz Pink

KORIKA Tools face roller & gua sha масажно валяче за лице и масажно приспособление Quartz Pink
KORIKA Tools face roller & gua sha масажно валяче за лице и масажно приспособление Quartz Pink

Код: KKR01417 | Този продукт не е в наличност
Подарък за вас
Ще добавим безплатна маска за лице към вашата покупка на продукти KORIKA над 30 лв.
Подарък за вас
Подарък за вас
Подарък за вас

Описание KORIKA Tools face roller & gua sha
Характеристика

Дори и кожата, която всеки ден дарявате с най-добрата грижа, може да бъде още по-красива. Масажното валяче за лице и масажното приспособление Quartz Pink KORIKA Tools ще ви убедят в това от първата употреба. Те носят на кожата ви необходимото облекчение и я стимулират, за да засияе отново.

Чрез приятния масаж с валячето от розов кварц отпускате мускулите и напрежението в лицето, което може дори и да не забелязвате. Стимулирате циркулацията на кръвта и подпомагате дейността на лимфната система. Целенасочените движения с масажното приспособление стягат кожата ви и намаляват видимостта на бръчките. Веднага ще се влюбите в новия си външен вид.

Характеристики на масажното валяче:

 • подпомага циркулацията на кръвта и придава еластичност на кожата
 • подобрява движението на лимфата
 • облекчава напрежението на кожата
 • помага за отпускане на мускулите по лицето
 • намалява тъмните кръгове и торбичките под очите
 • подобрява попиването на серума за лице, крема или олиото

Характеристики на масажното приспособление:

 • подобрява здравината на кожата на лицето
 • спомага за изглаждане на бръчките
 • намалява вертикалните линии от двете страни на устните
 • повдига веждите и брадичката
 • намалява бръчките около очите и тъмните кръгове
 • подобрява външния вид на кожата по врата

Начин на употреба:
Леко преминете с валячето по кожата. Винаги се движете от центъра към краищата на лицето. С по-голямата страна масажирайте повърхността на бузите, по-малката е предназначена за зоната около очите. Започнете от вътрешното ъгълче на окото и продължете в посока нагоре и навън към външното ъгълче.
С ръба на масажното приспособление също извършвайте движенията винаги от центъра в посока навън и нагоре, тоест обратно на посоката на естественото свличане на контурите. Преди масаж можете да нанесете обикновена грижа за лице.

Съвет от Notino:
Преди да започнете масажа, нанесете серум за лице KORIKA Korean Heritage. Масажът с тази корейска грижа ще бъде не само по-комфортен, но най-вече ще подобрите попиването на активните вещества. Благодарение на това скоро ще се радвате на наистина видими резултати.

Характеристика

Тип кожа на лицето
за всеки тип кожа
Ефект
anti-age, повдигане, подсилване
Тип комплекти
подаръчен комплект

За марката KORIKA

Корейската марка KORIKA съчетава най-съвременните азиатски технологии с ефективни активни вещества, и по този начин се превръща в специалист в областта на козметичните грижи. Помага на жените да превръщат ежедневния си ритуал на красотата в радост и се съсредоточи предимно в производството на висококачествени платнени маски.

Платнените маски KORIKA съдържат голямо количество активни вещества, които варират в зависимост от съответния вид маска. В маските на KORIKA може да намерите напр. активен въглен, глина, 24-каратово злато, екстракт от охлюв, екстракти от коприна, лавандула, личи, алое вера, вода от ледниците или масло от шея.

Трите серии на платнените маски KORIKA са фокусирани върху различни типове кожа. StarBeauty е премиум колекция, която ще оценят предимно жените, които желаят да изпробват редките съставки, да ревитализират и озарят кожата си особено за жените, които искат да изпробват редки съставки, да съживят и озарят кожата си. Серията NaturBeauty включва различни видове маски, чийто основни предимства са натурални екстракти и вода от ледници. Маските от колекцията SciBeauty отразяват актуалните тенденции в азиатската козметика и предлага не само маски за лице, но и за ръцете, крака и устни, които по този начин осигуряват цялостна грижа за тялото.

Оценка KORIKA Tools face roller & gua sha