KORIKA StarBeauty почистваща платнена маска с активен въглен

KORIKA StarBeauty почистваща платнена маска с активен въглен
KORIKA StarBeauty почистваща платнена маска с активен въглен
15 гр.

Код: KKR0013 | Този продукт не е в наличност

Описание KORIKA StarBeauty
Характеристика

Почистващата платнена маска KORIKA StarBeauty веднага след прилагане силно абсорбира излишния себум и помага за затваряне на разширените пори. Предназначена е предимно за мазна или раздразнена кожа, като надеждно почиства и приятно успокоява.

Маската, съдържаща глина, възстановява копринената гладкост на кожата, предоставя й комфорт, подхранване и естествена еластичност. Опитайте ефективен продукт, осигуряващ на лицето ви свежест и младежки вид!

Ефекти:

  • абсорбира излишния себум
  • затваря разширените пори
  • успокоява, омекотява и освежава
  • подхранва и придава еластичност

Съставки:

  • активен въглен – абсорбира мазнината, затваря разширените пори
  • бентонит – успокоява и почиства
  • каолин – абсорбира нечистотите и излишния себум

Начин на прилагане:
Ползвайте след старателно отстранен грим и при почистено лице. Извадете горната част на маската от опаковката и свалете прозрачното фолио. Приложете маската на горната част на лицето и свалете другата част – непрозрачното фолио. Повторете същата процедура при прилагане на долната част на маската.

Оставете маската на лицето за 20–30 минути, докато не изсъхне напълно, и после бавно я свалете. След отстраняване на маската, измийте остатъците с хладка вода или почистете с помощта на козметичен тампон. 

Характеристика

Тип кожа на лицето
за всеки тип кожа
Ефект
подхранване

За марката KORIKA

Корейската марка KORIKA съчетава най-съвременните азиатски технологии с ефективни активни вещества, и по този начин се превръща в специалист в областта на козметичните грижи. Помага на жените да превръщат ежедневния си ритуал на красотата в радост и се съсредоточи предимно в производството на висококачествени платнени маски.

Платнените маски KORIKA съдържат голямо количество активни вещества, които варират в зависимост от съответния вид маска. В маските на KORIKA може да намерите напр. активен въглен, глина, 24-каратово злато, екстракт от охлюв, екстракти от коприна, лавандула, личи, алое вера, вода от ледниците или масло от шея.

Трите серии на платнените маски KORIKA са фокусирани върху различни типове кожа. StarBeauty е премиум колекция, която ще оценят предимно жените, които желаят да изпробват редките съставки, да ревитализират и озарят кожата си особено за жените, които искат да изпробват редки съставки, да съживят и озарят кожата си. Серията NaturBeauty включва различни видове маски, чийто основни предимства са натурални екстракти и вода от ледници. Маските от колекцията SciBeauty отразяват актуалните тенденции в азиатската козметика и предлага не само маски за лице, но и за ръцете, крака и устни, които по този начин осигуряват цялостна грижа за тялото.

Оценка KORIKA StarBeauty