KORIKA StarBeauty

озаряваща платнена маска с 24 каратово злато

KORIKA StarBeauty озаряваща платнена маска с 24 каратово злато
KORIKA StarBeauty озаряваща платнена маска с 24 каратово злато
3 g + 25 гр.

Код: KKR0012 | Този продукт не е в наличност

Проследяване на наличността на стока

С удоволствие ще ви информираме по e-mail, след като продуктът бъде в наличност. Разбира се, зависи само от вас, дали ще приемете това предложение.

KORIKA StarBeauty
3 g + 25 гр.

Проследяване на наличността на стока

С удоволствие ще ви информираме по e-mail, след като продуктът бъде в наличност. Разбира се, зависи само от вас, дали ще приемете това предложение.

Описание на продукта KORIKA StarBeauty

Озаряваща платнена маска KORIKA StarBeauty хидратира в дълбочина, осигурявайки подхранване и възстановява естествената жизненост. След прилагане тя приляга съвършено и лекува ефективно. По неповторим начин тя интензивно изглажда бръчките, ефективно затваря разширените пори и подхранва.

Маската намалява температурата на кожата с до 5 °C, приятно я освежава, подхранва я и красиво я озарява. Подарете си луксозен продукт, съдържащ 24 каратово злато, който прави лицето ви съвършено!

Ефекти:

  • регенерира, озарява и подсилва
  • хидратира и придава хранителни вещества
  • изглажда бръчките и освежава
  • затваря разширените пори

Съставки:

  • 24 каратово злато – има регенеративен и антиоксидантен ефект
  • хиалуронова киселина – хидратира, освежава, придава еластичност

Начин на прилагане:
След отстраняване на грима и старателно почистване на лицето, нанесете серума, след това извадете маската от опаковката и поставете на лицето. След 15–20 минути внимателно свалете маската и леко разтрийте неабсорбирания серум.

Характеристика

Активни вещества
хиалуронова киселина
Възраст
за всички възрастови групи
Ефект
възстановяване на плътността, озаряване, подхранване, регенерация, anti-age
Тип на кожата на лицето
за всеки тип кожа

За марката KORIKA

Корейската марка KORIKA съчетава най-съвременните азиатски технологии с ефективни активни вещества, и по този начин се превръща в специалист в областта на козметичните грижи. Помага на жените да превръщат ежедневния си ритуал на красотата в радост и се съсредоточи предимно в производството на висококачествени платнени маски.

Платнените маски KORIKA съдържат голямо количество активни вещества, които варират в зависимост от съответния вид маска. В маските на KORIKA може да намерите напр. активен въглен, глина, 24-каратово злато, екстракт от охлюв, екстракти от коприна, лавандула, личи, алое вера, вода от ледниците или масло от шея.

Трите серии на платнените маски KORIKA са фокусирани върху различни типове кожа. StarBeauty е премиум колекция, която ще оценят предимно жените, които желаят да изпробват редките съставки, да ревитализират и озарят кожата си особено за жените, които искат да изпробват редки съставки, да съживят и озарят кожата си. Серията NaturBeauty включва различни видове маски, чийто основни предимства са натурални екстракти и вода от ледници. Маските от колекцията SciBeauty отразяват актуалните тенденции в азиатската козметика и предлага не само маски за лице, но и за ръцете, крака и устни, които по този начин осигуряват цялостна грижа за тялото.