KORIKASpring Detox Комплект детоксикираща и повдигаща маска за лице за жени

1×
KORIKA Spring Detox Комплект детоксикираща и повдигаща маска за лице за жени
KORIKA Spring Detox Комплект детоксикираща и повдигаща маска за лице за жени

Този продукт не е в наличност | Код: KKR01377

Събудете кожата си след зимата и й осигурете перфектното пролетно почистване. Комплектът детоксикиращи лифтинг маски KORIKA Spring detox съчетава ползите от ферментиралите суровини и най-новите корейски технологии, като по този начин осигурява на кожата възможно най-добрата грижа. Благодарение на маските KORIKA SciBeauty и FermentBeauty, кожата ви отново ще бъде свежа и опъната.

Благодарение на уникалния си състав, детоксикиращата платнена маска KORIKA SciBeauty защитава кожата от негативното въздействие на климатиците и атмосферата.

Озаряващата платнена маска против бръчки с ферментирало грозде и хиалуронова киселина KORIKA FermentBeauty със състав от ферментирало грозде, хиалуронова киселина и екстракти от редки билки намалява признаците на стареене, оставя кожата по-гладка и свежда до минимум фините линии и бръчки. Екстра нежното платно, което перфектно прилепва към кожата ви, засилва ефекта на релаксиращия ритуал.

Характеристика

Тип кожа на лицето
за всеки тип кожа
Ефект
детоксикация, почистване, anti-age
Тип комплекти
подаръчен комплект, изгодна опаковка
Кога да се нанася
дневен и нощен

Корейската марка KORIKA съчетава най-съвременните азиатски технологии с ефективни активни вещества, и по този начин се превръща в специалист в областта на козметичните грижи. Помага на жените да превръщат ежедневния си ритуал на красотата в радост и се съсредоточи предимно в производството на висококачествени платнени маски.

Платнените маски KORIKA съдържат голямо количество активни вещества, които варират в зависимост от съответния вид маска. В маските на KORIKA може да намерите напр. активен въглен, глина, 24-каратово злато, екстракт от охлюв, екстракти от коприна, лавандула, личи, алое вера, вода от ледниците или масло от шея.

Трите серии на платнените маски KORIKA са фокусирани върху различни типове кожа. StarBeauty е премиум колекция, която ще оценят предимно жените, които желаят да изпробват редките съставки, да ревитализират и озарят кожата си особено за жените, които искат да изпробват редки съставки, да съживят и озарят кожата си. Серията NaturBeauty включва различни видове маски, чийто основни предимства са натурални екстракти и вода от ледници. Маските от колекцията SciBeauty отразяват актуалните тенденции в азиатската козметика и предлага не само маски за лице, но и за ръцете, крака и устни, които по този начин осигуряват цялостна грижа за тялото.