Kérastase Blond Absolu
Грижа за боядисана или изсветлена руса коса

РУСОТО Е ПОВЕЧЕ ОТ ОБИКНОВЕН ЦВЯТ НА КОСАТА!

Да бъдеш блондинка е вълнуващо. Изсветляването обаче прави косата пореста и склонна към изсушаване. Цветът избледнява и губи уникалния си нюанс.
Запознайте се с Kérastase Blond Absolu – професионална грижа за изсветлена или боядисана коса, която запазва сияйния ѝ вид, укрепва влакното на косъма и възстановява качеството му.

ГРИЖА В ДЪЛБОЧИНА

Косата ви е преминала през екстремна смяна на цвета от тъмен към рус? Не се ли страхувате се да рискувате с платинено или сребристо русо?
В този случай косата ви ще има нужда от грижата в дълбочина Kérastase Blond Absolu Cicaextreme, съдържаща хиалуронова киселина с ниско и високо молекулярно тегло. При редовна употреба косата ви ще бъде с 94% по-силна и с 85% по-хидратирана.

НЕУТРАЛИЗИРАНЕ

Да поддържате същия нюанс, който е постигнал фризьорът ви, е трудна работа. След няколко измивания русият цвят придобива жълтеникав оттенък или в косата се появяват червеникави нотки.
Ето защо е важно да включите в ритуалите си за красота продуктите с виолетови пигменти Kérastase Blond Absolu Ultra-Violet, които неутрализират нежеланите оттенъци. Благодарение на това косата ви ще бъде до 8 пъти по сияйна. Допълнете грижата със защита от топлина и балсам за боядисана в рус оттенък коса.

ХИДРАТАЦИЯ И ОЗАРЯВАНЕ

Предпочитате естествените руси нюанси? Изсветлявана ли е косата ви със щадящи техники като балеаж или мелиране? Хидратацията и укрепването трябва да бъдат вашите алфа и омега.
Благодарение на озаряващия шампоан Bain Lumière с балсам Cicaflash косата ви ще стане до 11 пъти по-силна. Можете да дарите на косата си екстра хидратация, като всяка вечер нанасяте нощен серум Sérum Cicanuit или веднъж седмично – маска Cicaextreme.

Коса
Грижа без отмиване
Няма продукти, които отговарят на филтрите.
Козметични комплекти
Няма продукти, които отговарят на филтрите.
Кондиционери и балсами
Няма продукти, които отговарят на филтрите.
Олио за коса
Няма продукти, които отговарят на филтрите.
Стилизиращи продукти
Няма продукти, които отговарят на филтрите.
Шампоани
Няма продукти, които отговарят на филтрите.
Избрали сте
  • Blond Absolu
  • Kérastase
  • Ново