KenzoKenzo World парфюмиран спрей за тяло за жени

Kenzo Kenzo World парфюмиран спрей за тяло за жени
Kenzo Kenzo World парфюмиран спрей за тяло за жени
Препоръчителна цена на дребно
69,50лв.

Спестете 29%
100 мл.
49,10лв.

Повече от 5 бр. са в наличност | Код: KZO04088
1
СПИДИ
понеделник 13.12.2021 г.
Лично получаване
петък 10.12.2021 г.

Накарайте сетивата си да танцуват! Дамският спрей за тяло Kenzo Kenzo World Kenzo World е като коктейл от пъстри ароматни съставки. Не спира да ви забавлява и задава правилния ритъм на деня ви.

  • цветен аромат
  • плодов аромат
  • подчертава чувствеността на всяка жена
  • аромат, подходящ за всекидневно носене

Оригиналност, креативност и микс от екзотични елементи с препратка към азиатската култура. Това е луксозната марка Kenzo, един от големите играчи в света на модата и парфюмерията. Мотото на марката е „За един красив свят“, а в продуктите ѝ по съвършен начин се отразяват енергия, радост, антиконформизъм и вдъхновение от природата.

Зад марката Kenzo стои дизайнерът Кензо Такада, който напуска Япония, за да се премести през 1970 г. в Париж, където отваря първия си бутик. Ще познаете марката по традиционните японски елементи, повлияни от стила на Европа и елегантността на Париж.

Парфюмите Kenzo са точно като самата марка – игриви, цветни и с въображение. Най-популярният дамски аромат Kenzo без съмнение е Flower by Kenzo, който отговаря на въпроса: „Какво би било уханието на мака, ако той имаше аромат?“ Внимание заслужават и дамският аромат с нотки на ванилия Kenzo Amour, оригиналната колекция Kenzo World или уханието L’Eau Kenzo. Разнообразие внася парфюмната вода Kenzo Homme, създадена да впечатли всеки мъж.