Kenzo Homme подаръчен комплект IV. за мъже

Kenzo Homme подаръчен комплект IV. за мъже
Kenzo Homme подаръчен комплект IV. за мъже
124,00лв.

Код: KZO04122 | Повече от 5 бр. са в наличност

парфюмна вода 100 мл. + парфюмна вода 30 мл.

1
Еконт
понеделник 10.05.2021 г.
Лично получаване
понеделник 10.05.2021 г.

Описание Kenzo Homme
Състав

Търсите идеалния подарък за любимия мъж, брат си или баща си? Мъжкият парфюмен комплект Kenzo Homme със сигурност ще зарадва всеки представител на силния пол.

Характеристики:

  • комплектът радва от пръв поглед с красивата си опаковка
  • изключително подходящ за подарък
  • ще зарадва всеки мъж
  • съдържа голям флакон и негова миниатюра

Комплектът съдържа:

  • парфюмна вода 100 мл.
  • парфюмна вода 30 мл.

Състав

Вид аромат
Водни, Дървесни
Тип комплекти
подаръчен комплект

За марката Kenzo

Оригиналност, креативност и микс от екзотични елементи с препратка към азиатската култура. Това е луксозната марка Kenzo, един от големите играчи в света на модата и парфюмерията. Мотото на марката е „За един красив свят“, а в продуктите ѝ по съвършен начин се отразяват енергия, радост, антиконформизъм и вдъхновение от природата.

Зад марката Kenzo стои дизайнерът Кензо Такада, който напуска Япония, за да се премести през 1970 г. в Париж, където отваря първия си бутик. Ще познаете марката по традиционните японски елементи, повлияни от стила на Европа и елегантността на Париж.

Парфюмите Kenzo са точно като самата марка – игриви, цветни и с въображение. Най-популярният дамски аромат Kenzo без съмнение е Flower by Kenzo, който отговаря на въпроса: „Какво би било уханието на мака, ако той имаше аромат?“ Внимание заслужават и дамският аромат с нотки на ванилия Kenzo Amour, оригиналната колекция Kenzo World или уханието L’Eau Kenzo. Разнообразие внася парфюмната вода Kenzo Homme, създадена да впечатли всеки мъж.

Оценка Kenzo Homme