Kenzo Flower by Kenzo Eau de Vie парфюмна вода за жени

Kenzo Flower by Kenzo Eau de Vie парфюмна вода за жени
Kenzo Flower by Kenzo Eau de Vie парфюмна вода за жени
Промоции
100 мл.
126,00лв.

Код: KZO03390 | в наличност повече от 3 бр.
1
СПИДИ
понеделник 28.06.2021 г.
Лично получаване
понеделник 28.06.2021 г.

Описание Kenzo Flower by Kenzo Eau de Vie
Състав

Радвайте се на живота и го живейте със страст. Празнувайте всеки миг, съпроводени от този неустоим аромат. Парфюмната вода Flower by Kenzo Eau de Vie ще ви замае, а след известно време направо ще се пристрастите.

  • свеж, цветен аромат за оптимистката
  • нова интерпретация на легендарния аромат Flower by Kenzo от 2000 г.
  • автор на аромата е майсторът на парфюми Alberto Morillas (Алберто Морияс)

Съставки на аромата
Ароматът Flower by Kenzo Eau de Vie се отваря с незаменимите нотки на пикантен джинджифил, който още в самото начало придава на композицията живо и интензивно темпо. След това ще бъдете привлечени от цветната сърцевина, съставена от комбинация между българска роза и портокалов цвят. Уникалният аромат, който те създават и към който бързо ще се пристрастите, се допълва от чувствените акорди на тонка боб, които имат значителен принос в особения характер на парфюмната вода Kenzo.

Състав

Т.нар високи тонове- освобождават се веднага след нанасяне. Създават първото впечатление и по проинцип са изключително интензивни, избледняват бързо.
глава
нероли, джинджифил
Т.нар. средни нотки - "Сърцето" се разкрива след няколко минути, след отминаването на "главата". Обичайно трае около 2-3 часа.
сърце
портокалов цвят, българска роза
Т.нар. базови нотки - последната и най-дългата фаза на парфюма. Трае около 4 часа, но може да се усеща и през целия ден.
база
зърна от тонка, бял мускус
Вид аромат
Цветни

За марката Kenzo

Оригиналност, креативност и микс от екзотични елементи с препратка към азиатската култура. Това е луксозната марка Kenzo, един от големите играчи в света на модата и парфюмерията. Мотото на марката е „За един красив свят“, а в продуктите ѝ по съвършен начин се отразяват енергия, радост, антиконформизъм и вдъхновение от природата.

Зад марката Kenzo стои дизайнерът Кензо Такада, който напуска Япония, за да се премести през 1970 г. в Париж, където отваря първия си бутик. Ще познаете марката по традиционните японски елементи, повлияни от стила на Европа и елегантността на Париж.

Парфюмите Kenzo са точно като самата марка – игриви, цветни и с въображение. Най-популярният дамски аромат Kenzo без съмнение е Flower by Kenzo, който отговаря на въпроса: „Какво би било уханието на мака, ако той имаше аромат?“ Внимание заслужават и дамският аромат с нотки на ванилия Kenzo Amour, оригиналната колекция Kenzo World или уханието L’Eau Kenzo. Разнообразие внася парфюмната вода Kenzo Homme, създадена да впечатли всеки мъж.

Оценка Kenzo Flower by Kenzo Eau de Vie