Kelsey Berwin Zeus Pour Femme парфюмна вода за жени

Kelsey Berwin Zeus Pour Femme парфюмна вода за жени
Kelsey Berwin Zeus Pour Femme парфюмна вода за жени
100 мл.
29,00лв.

Код: KLB01379 | Повече от 5 бр. са в наличност
1
СПИДИ
понеделник 8.03.2021 г.
Лично получаване
понеделник 8.03.2021 г.

Информация за парфюма Kelsey Berwin Zeus Pour Femme

Парфюмната вода Kelsey Berwin Zeus Pour Femme е неудържимо съблазнителен и уникален аромат, който ще ви опияни със своята интензивност и луксозно усещане.

  • за индивидуалистична жена
  • за обичайно носене, но и за специални поводи

За марката Kelsey Berwin

Уникалните парфюми на марка Kelsey Berwin са създадени в съответствие с мотото "Винаги бъди естествен".  За производството на своите парфюми, фирмата използва само най-добрите и най-чистите съставки. Това са цветя, редки смоли и етерични масла, които са 100% натурални, придаващи на парфюмите Kelsey Berwin  наистина първокласен и неподправен аромат, които доказано ще ви изведат от сивотата на ежедневието!

Луксозни парфюми Kelsey Berwin са много оригинални, необичайни, изпълнени със свобода, темпераментност и чистота. Не им липсва нито романтична нишка, нито елегантност. Внимателният подбор на най-добрите суровини води до един наистина изискан аромат, който просто не може да бъде объркан лесно с друг аромат. Аромати Kelsey Berwin лесно могат да подчертаят естествената ви чувственост и неотразимост. Станете въплъщение на самоуверената природа с уникален парфюм от Kelsey Berwin!

Оценка Kelsey Berwin Zeus Pour Femme