Kaloo Blue тоалетна вода без алкохол за деца

Kaloo Blue тоалетна вода без алкохол за деца
Kaloo Blue тоалетна вода без алкохол за деца
95 мл.
51,90лв.

Код: KOO0343 | в наличност повече от 3 бр.

Опаковката на продукта може да е различна от тази, показана на изображението.

1
СПИДИ
понеделник 26.04.2021 г.
Лично получаване
понеделник 26.04.2021 г.

Описание Kaloo Blue
Състав

Всички обичаме да подаряваме на близките си красиви подаръци. Удовоствието от подаряване е още по-голямо, при раждането на бебенце. Kaloo парфюмите са напълно нова възможност, как да зарадвате близките си в най-хубавия им период от живота.

Kaloo парфюмите са предимно подаръчни комплекти, съдържащи клинично тествана тоалетна вода без алкохол. В тези ароматни колекции се отразяват нотки, балансиращи между лекостта, нежността и настоящите тенденции. Съвършено олицетворяват света на майките и техните бебенца и са идеални за приветстване на детето в новия свят, изпълнен с любов и нежност.

Всеки флакон Kaloo тоалетна вода има плюшена капачка с главичка на мече или зайче. Подаръчният комплект съдържа по-голяма плюшена играчка, свиреща възглавничка или кукла за ръка. Всички тези неща стимулират развитието на сетивата на Вашето дете.  Това се дължи предимно на това, че Kaloo подаръчетата се произвеждат от невероятно меки материали. Същевременно са мили и сладки както Вашето бебенце.  

Качествените и ценово достъпните Kaloo парфюми са предназначени за деца от 1 месец до три годишна възраст. 

Състав

Т.нар високи тонове- освобождават се веднага след нанасяне. Създават първото впечатление и по проинцип са изключително интензивни, избледняват бързо.
глава
мандарина, бергамот
Т.нар. средни нотки - "Сърцето" се разкрива след няколко минути, след отминаването на "главата". Обичайно трае около 2-3 часа.
сърце
портокалов цвят, орлови нокти
Т.нар. базови нотки - последната и най-дългата фаза на парфюма. Трае около 4 часа, но може да се усеща и през целия ден.
база
мускус
Вид аромат
Цветни

Оценка Kaloo Blue