JuvenaMasterCream подаръчен комплект (против бръчки и тъмни кръгове)

Juvena MasterCream подаръчен комплект (против бръчки и тъмни кръгове)
Juvena MasterCream подаръчен комплект (против бръчки и тъмни кръгове)

Този продукт не е в наличност | Код: JUV01040

MasterCream дневен и нощен крем против бръчки за подмладяване на кожата на лицето 75 + 10 мл. + Pampering & Smoothing Hand Cream подхранващ крем за ръце 100 мл.

Комплектът съдържа:

  • MasterCream дневен и нощен крем против бръчки за подмладяване на кожата на лицето 75 + 10 мл.
  • Pampering & Smoothing Hand Cream подхранващ крем за ръце 100 мл.

Характеристики:

  • възстановява здравината на кожата и я прави изпъната
  • намалява бръчките и предотвратява появята им
  • хидратира и подхранва кожата
  • прави кожата фина и мека
  • ухае приятно
  • изключително подходящ за подарък

Начин на употреба:
Използвайте всеки продукт от козметичния комплект в съответствие с упътването му.

Важни предупреждения

Да не се прилага върху възпалена или увредена кожа. Да не се използва върху увредена или възпалена кожа. само за възрастни. Да се съхранява извън обсега на деца.
Пълен текст

Характеристика

Консистенция
крем
Тип кожа на лицето
за всеки тип кожа, бръчки и зряла кожа
Тип кожа
за всички типове кожа
Ефект
Хидратация, anti-age, озаряване, повдигане, против тъмни кръгове под очите
Тип комплекти
подаръчен комплект
Слънцезащита
без SPF
Кога да се нанася
дневен и нощен

Козметика Juvena | Juvena - ексклузивна защита против стареене на кожата. Швейцарската марка Juvena възниква през 1954 година. Названието произлиза от латинската дума "juvenalis" и подсказва визията и обещанието на марката - упорити усилия за младост. Тази марка постига съчетание на швейцарската прецизност, пионерския дух и професионалния мениджмънт във взаимоотношенията с клиентите.

За марката Juvena младежкото сияние е неразривно свързано с подхода и отношението. С гъвкавост и енергия при ходене, с пламък в очите, с блестяща кожа… На кратко всичко, което характеризира активната жена. Самата марка Juvena е пълна с енергия. Смята се за истински пионер в изследванията на кожата и настоящ експерт в козметиката против нейното стареене. След повече от 60 години задълбочени и старателни изследвания, не е изненадващо, че експертите на марката Juvena постигат изключителни резултати.

Най-голямото откритие на учените, работещи за марката Juvena, е двойна революционна иновация: SkinNova SC Technology. Източникът за нова и свежа кожа е намерен в съчетанието на две преломни открития (SkinNova Technology и Stem Cell Peptide). Тази иновация от лабораторията на марката Juvena активно подкрепя собствената активност на стволовите клетки в кожата и предоставя идеална микро-среда за всички кожни клетки. С изненадващо ефективната двойна революция на бойното поле против стареене, Juvena постига създаване на продукти, които помагат за обновяване на кожата, правят я по-стегната, по-качествена и цялостно вътрешно обновена. Създава се нова и свежа кожа.

Козметичните продукти на марката Juvena се отличават с първокласно качество и ексклузивност, отговарящи на очакванията на най-взискателните клиенти, при което те са винаги на достъпни цени. Техният ефект е ясно видим само след няколко прилагания. Няма тестване на животни, тъй като Juvena стриктно го избягва.

Juvena е прецизно швейцарско съвършенство за жени, които не желаят преждевременно да остаряват и държат на качеството и ексклузивността.