Juliette has a gun Not a Perfume подаръчен комплект II. за жени

Juliette has a gun Not a Perfume подаръчен комплект II. за жени
Juliette has a gun Not a Perfume подаръчен комплект II. за жени

Код: JHG01826 | Този продукт не е в наличност

парфюмна вода 50 мл. + парфюмна вода 7,5 мл.

Описание Juliette has a gun Not a Perfume
Състав

Луксозният аромат винаги е правилният избор, ако наистина искате да донесете радост. Дамският парфюмен комплект Juliette has a gun Not a Perfume , поставен в красива опаковка, ще удвои радостта на жената, за която е предназначен. Заложете на магията на перфектно комбинираните комплекти, в които всяка жена ще се влюби от пръв поглед.

Характеристики:

  • комплектът радва от пръв поглед с красивата си опаковка
  • съдържа голям флакон и негова миниатюра
  • миниатюрата на аромата е идеална за дамската ви чанта

Комплектът съдържа:

  • парфюмна вода 50 мл.
  • парфюмна вода 7,5 мл.

Състав

композиция
амброксан
Вид аромат
Дървесни, мускусен
Тип комплекти
подаръчен комплект

За марката Juliette has a gun

Ароматите Juliette has a gun са вдъхновени от творчеството на William Shakespear (Уилям Шекспир), но типичната за Ренесанса романтика тук получава модерни контури. Марката символизира независимост и свобода и предоставя на жените въображаемо оръжие, да се изправят пред мъжете във вечния дуел на половете, на страстта и любовта.

Марката Juliette has a gun е дело на Romano Ricci (Романо Ричи), внукът на славната моделиерка Nina Ricci (Нина Ричи), чиито парфюми завладяват света. В света на красотата през 2006 си пробива път и следващо поколение от това семейство и има смелостта да върви срещу правилата на модерната парфюмерия. Вниманието привлича например ароматът Juliette has a gun Not a perfume, който се изгражда от единна съставка – амброксан.

Дизайните на флаконите, забележителните концепции, личността на главния творец и цялостният имидж правят марката Juliette has a gun отличителна платформа за жените, които ценят самите себе си, не се страхуват да провокират и при това предпочитат да остават жени.

Оценка Juliette has a gun Not a Perfume