Juliette has a gun Not a Perfume парфюмна вода мостра за жени

6×
Juliette has a gun Not a Perfume парфюмна вода мостра за жени
Juliette has a gun Not a Perfume парфюмна вода мостра за жени
2 мл. мостра

Код: JHG1235 | Този продукт не е в наличност

Описание Juliette has a gun Not a Perfume
Състав

Простотата крие не само сила, но и прекрасен аромат. Парфюмната вода Juliette Has a Gun Not a Perfume ви позволява да изживеете простотата на едно ново ниво. С този перфектно минималистичен не-парфюм, с лек аромат, подобен на амбра, можете да сте сигурна, че никога няма да се слеете с тълпата.

  • свеж, съвременен аромат
  • единственото ароматно вещество е синтетичната молекула Cetalox
  • благодарение на простото съдържание е почти хипоалергенна

История на аромата
Цеталоксът, известен също като амброксан, обикновено се използва като една от множеството съставки в основата на парфюмите. Ароматът Not a Perfume показва цялата му красота, като го оставя единствена ароматна съставка. Резултатът е минималистичен, чист и елегантен аромат с нотки на амбра и бял мускус.

Пълен списък на съставките

ALCOHOL DENAT., PARFUM (FRAGRANCE), AQUA (WATER, EAU) Производителят носи отговорност за съставките на продукта. Препоръчваме да проверите списъка със съставките на продукта директно върху опаковката поради възможни промени.
Пълен текст

Състав

композиция
амброксан
Вид аромат
Цветни, Дървесни

За марката Juliette has a gun

Ароматите Juliette has a gun са вдъхновени от творчеството на William Shakespear (Уилям Шекспир), но типичната за Ренесанса романтика тук получава модерни контури. Марката символизира независимост и свобода и предоставя на жените въображаемо оръжие, да се изправят пред мъжете във вечния дуел на половете, на страстта и любовта.

Марката Juliette has a gun е дело на Romano Ricci (Романо Ричи), внукът на славната моделиерка Nina Ricci (Нина Ричи), чиито парфюми завладяват света. В света на красотата през 2006 си пробива път и следващо поколение от това семейство и има смелостта да върви срещу правилата на модерната парфюмерия. Вниманието привлича например ароматът Juliette has a gun Not a perfume, който се изгражда от единна съставка – амброксан.

Дизайните на флаконите, забележителните концепции, личността на главния творец и цялостният имидж правят марката Juliette has a gun отличителна платформа за жените, които ценят самите себе си, не се страхуват да провокират и при това предпочитат да остават жени.

Оценка Juliette has a gun Not a Perfume6