JOOP! Wow!

подаръчен комплект I.

JOOP! Wow! подаръчен комплект I.
JOOP! Wow! подаръчен комплект I.
JOOP! Wow! подаръчен комплект I.
тоалетна вода 60 ml + душ гел 75 ml
80,90лв.

Код: JOP02187 | Повече от 5 бр. са в наличност
бр
До Вашия дом с куриер на СПИДИ
понеделник 1.04.2019 г.
JOOP! Wow!
тоалетна вода 60 ml + душ гел 75 ml | 80,90лв.

Състав

Тип комплекти
подаръчен комплект

За марката JOOP!

Култовата немска марка JOOP! е характерна със своята модерност и автентичност. Тя пулсира с ритъма на големите градове по света и е предназначена за всички забележими мъже и жени със страст към модата и дизайна. Парфюмите JOOP! въвеждат в света на модата свежестта, оригиналността и уникалността на своя създател.

Основателят на марката Wolfgang Joop (Волфганг Йооп) винаги е бил голям любител на красотата и изкуството. След кратко изучаване на психология той насочва своето внимание към света на модата и бързо успява да спечели главна награда в престижен дизайнерски конкурс. През 1978 година представя своята първа модна колекция. Тя му осигурява международен успех и от 1981 г. той твори под собствената марка JOOP!.

Първата ароматна лястовичка на фирмата е дамската тоалетна вода JOOP! Femme с дъх на ориенталски цветя. От парфюмите JOOP! за мъже със своята неомръзваща композиция се отличава ароматът JOOP! Homme. Оставете се и вие да бъдете унасяни от пулсиращата енергия на тези уникални парфюми!

Оценка JOOP! Wow!

Добавяне на ново мнение

Досега никой не е оценявал този продукт, бъдете първи!