JOOP! Goтоалетна вода за мъже

3×
JOOP! Go тоалетна вода за мъже
JOOP! Go тоалетна вода за мъже
Препоръчителна цена на дребно
125,00лв

Спестете 53%
100 мл.
58,30лв

Код: JOP0015 | В наличност
1
СПИДИ
вторник 14.04.2020 г.
Еконт
вторник 14.04.2020 г.

Информация за парфюма JOOP! Go
Състав

Жизнерадостен, свеж дървесен аромат – това е тоалетната вода Joop! Go! – изключителен аромат, създаден за мъжете, които не се притесняват да изразяват чувствата си; за мъжете, които искат да открият нещо ново и неподозирано. Удивителният знак, отпечатан на задната страна на флакона, се асоциира с младия, изпълнен с енергия мъж, когото сякаш чувате да вика: „Давай!” Този очарователен аромат като че ли Ви призовава да потърсите нови приключения.

Спиращата дъха комбинация от червен портокал, чили и леден ревен зарежда всеки мъж със свежест и въодушевление. Сърдечните нотки на тоалетната вода Joop! Go! са кипарис, теменужка и здравец – съчетание, което ще събуди силата и ентусиазма у всеки мъж. Базисните нотки ухаят на ела и мускус. Този аромат е създаден за изпълнения с живот, сили и енергия мъж.

С тоалетна вода Joop! Go! никога няма да останете незабелязан. Дори и опаковката й изглежда младежка и свежа. Този аромат говори на езика на съблазняването. Никоя жена няма да скучае. Предизвикателно ухание, подходящо както за лятото, така и за зимата.

Състав

Т.нар високи тонове- освобождават се веднага след нанасяне. Създават първото впечатление и по проинцип са изключително интензивни, избледняват бързо.
глава
чили, горчив портокал, ревен
Т.нар. средни нотки - "Сърцето" се разкрива след няколко минути, след отминаването на "главата". Обичайно трае около 2-3 часа.
сърце
кипарис, теменуга, гераниум бурбон
Т.нар. базови нотки - последната и най-дългата фаза на парфюма. Трае около 4 часа, но може да се усеща и през целия ден.
база
мускус, ела
Вид аромат
Ароматни, Дървесни

За марката JOOP!

Култовата немска марка JOOP! е характерна със своята модерност и автентичност. Тя пулсира с ритъма на големите градове по света и е предназначена за всички забележими мъже и жени със страст към модата и дизайна. Парфюмите JOOP! въвеждат в света на модата свежестта, оригиналността и уникалността на своя създател.

Основателят на марката Wolfgang Joop (Волфганг Йооп) винаги е бил голям любител на красотата и изкуството. След кратко изучаване на психология той насочва своето внимание към света на модата и бързо успява да спечели главна награда в престижен дизайнерски конкурс. През 1978 година представя своята първа модна колекция. Тя му осигурява международен успех и от 1981 г. той твори под собствената марка JOOP!.

Първата ароматна лястовичка на фирмата е дамската тоалетна вода JOOP! Femme с дъх на ориенталски цветя. От парфюмите JOOP! за мъже със своята неомръзваща композиция се отличава ароматът JOOP! Homme. Оставете се и вие да бъдете унасяни от пулсиращата енергия на тези уникални парфюми!

Оценка JOOP! Go

tracking pixel