Jil Sander Sun Men подаръчен комплект I. за мъже

Jil Sander Sun Men подаръчен комплект I. за мъже
Jil Sander Sun Men подаръчен комплект I. за мъже
37,00лв.

Код: JSD02390 | в наличност повече от 5 бр.

тоалетна вода 75 мл. + душ шампоан 75 мл.

1
СПИДИ
понеделник 19.04.2021 г.
Лично получаване
понеделник 19.04.2021 г.

Описание Jil Sander Sun Men
Състав

Търсите идеалния подарък за любимия мъж, брат си или баща си? Мъжкият парфюмен комплект Jil Sander Sun Men със сигурност ще зарадва всеки представител на силния пол.

Характеристики:

  • изключително подходящ за подарък
  • ще зарадва всеки мъж
  • парфюмната козметика увеличава издържливостта на аромата

Комплектът съдържа:

  • тоалетна вода 75 мл.
  • душ шампоан 75 мл.

Състав

Вид аромат
Ароматни, Ориенталски
Тип комплекти
подаръчен комплект

За марката Jil Sander

Марката Jil Sander носи името на своята основателка – специалист в дизайна и известна с любовта си към модерния минимализъм и елегантния стил. Jil Sander (Джил Сандър) е прославена с непреходните кройки на облеклата, без излишни украшения или ярки цветове. След като изучава производство на облекла, тя отваря собствен бутик и сред изделията на дизайнерите продава и няколко свои собствен модели. Успехът на Джил продължава с нейната първа колекция, а по-късно и с отварянето на собствена модна къща.

Първоначално марката е насочена само към облекла, но постепенно прониква и в областта на красотата. Тя представя първата колекция през 1979 година с ароматите Jil Sander Man Pure и Jil Sander Women Pure.

Днес парфюмите Jil Sander наброяват повече от 70 различни аромата, които възникват в сътрудничество с водещи парфюмеристи и световната козметична марка Coty. Стилът на Jil Sander не престава да бъде синоним на минимализма, който не забравя да извисява същността на жената и мъжа.

Оценка Jil Sander Sun Men