Jesus Del Pozo Halloween

тоалетна вода за жени 100 мл.

Jesus Del Pozo Halloween тоалетна вода за жени 100 мл.
Jesus Del Pozo Halloween тоалетна вода за жени 100 мл.
Jesus Del Pozo Halloween тоалетна вода за жени 100 мл.
100 мл.
51,10лв.

Код: JDP0012 | Повече от 20 бр. са в наличност
бр
До Вашия дом с куриер на СПИДИ
още утре четвъртък, 19.07.2018 г.

Информация за парфюма Jesus Del Pozo Halloween

Jesus Del Pozo Halloween е магическии съблазнителен парфюм, който Ви изкушава и въвежда директно в магическия свят на своя уникален аромат. Той е създаден специално за романтични и чувствени жени,  на които не им липсва остроумие и игривост.

В увода ще Ви изненада освежаващ аромат от акорди. В сърцето на аромата се крие съблазнителна магнолия, тубероза и опияняваща виолетка. Топлината на основата се дължи на екзотичното сандалово дърво, тамян, смирна и сладка ванилия. Този ексклузивен парфюм на марката Jesus Del PozoHalloween е идеален, както за забързания ритъм на деня, така и за вечерите.

Jesus Del Pozo Halloween Ви завладявана пълно, обгъръщайки Ви във воал от съблазнителност.

Състав

база
мадагаскарска ванилия, сандалово дърво, смирна, тамян
глава
бананови листа, лист от портокалово дърво, морски нотки, теменуга
сърце
магнолия, момина сълза, пипер, теменуга, тубероза
Вид аромат
Ориенталски, Цветни

За марката Jesus Del Pozo

Парфюми Jesus Del Pozo | Jesus Del Pozo – от Испания се е постарал неговата държава да се нареди сред първите и най-големи държави в света на модата. Първият бутик за мъже отваря през 1974 г. и чак след 1980 г. започва да създава женска мода. Той получава много награди за своите модели.  Неговите облекла са търсени от известни личности, а   костюмите му са използвани за  театрални представления. Първият парфюм с марката Jesus Del Pozo излиза през 1992 г. Става въпрос за аромат за жени Duende,  който получава наградата за най-добър аромат за жени. През 1997 г. се появява и първият парфюм Halloween.

Menu