Jeanne en Provence Lavander & Vétiver, душ гел за мъже 250 мл. | notino.bg

Jeanne en Provence Lavander & Vétiver

душ гел за мъже 250 мл.

Jeanne en Provence Lavander & Vétiver душ гел за мъже 250 мл.
Jeanne en Provence Lavander & Vétiver душ гел за мъже 250 мл.
Jeanne en Provence Lavander & Vétiver душ гел за мъже 250 мл.
душ гел за мъже 250 мл.
12,30лв.

Код: JEP3347 | Повече от 5 бр. са в наличност
бр
До Вашия дом с куриер на СПИДИ
понеделник, 20.08.2018 г.

Информация за парфюма Jeanne en Provence Lavander & Vétiver

Душ гелът Jeanne en Provence Lavander & Vétiver изцяло допълва аромата от същата колекция. Придава свежест и оставя кожата гладка и пълна с аромат, който стимулира сетивата и повишава самочувствието. Всяко миене се превръща в невероятно изживяване.

За марката Jeanne en Provence

Френската натурална козметика и парфюми Jeanne en Provence ви пренася в неповторимата атмосфера на цъфтящите хълмове на Югоизточна Франция. Луксозните продукти Jeanne en Provence се произвеждат от семейна фирма в градчето Грас, считано за столица на парфюмите.

Именно тази традиция през 1978 г. продължава основателят на марката Bernard Perrin (Бернар Перин), който решава да предложи на потребителите перфектно изработени парфюми от съставките, типични за Прованс. През 2012 г. синът му решава да разшири асортимента на марката Jeanne en Provence с първокачествена козметика, която да използва действието на чистите есенциални масла и растения от близките околности на Грас.

Натуралната козметика Jeanne en Provence е висококачествена, грижовна, автентична и перфектно ароматизира вашата кожа. Днес марката Jeanne en Provence се предлага в повече от 40 страни по целия свят и интереса към нея расте непрестанно.

Menu