Jeanne Arthes Cassandra дезодорант и спрей за тяло за жени

Jeanne Arthes Cassandra дезодорант и спрей за тяло за жени
Jeanne Arthes Cassandra дезодорант и спрей за тяло за жени
150 мл.
19,90лв.

Код: JAR05228 | в наличност повече от 1 бр.
1
СПИДИ
понеделник 26.04.2021 г.
Лично получаване
понеделник 26.04.2021 г.

Описание Jeanne Arthes Cassandra
Състав

Дезодорантът Jeanne Arthes Cassandra ефективно се бори срещу неприятната миризма и ви придава дълготрайно усещане за комфорт и свежест.

Характеристики:

  • предпазва от неприятната миризма
  • допълва аромата от същата серия

Важни предупреждения

Да се съхранява извън обсега на деца. Да се избягва контакт с очите. Да не се прилага върху възпалена или увредена кожа.

Изключително запалим аерозол.

Пълен текст

Състав

Вид опаковка
спрей

За марката Jeanne Arthes

Френските парфюми Jeanne Arthes са символ на престиж и добър вкус. Ако търсите парфюм, който има уникален чар и обаяние, тогава парфюмите Jeanne Arthes ще ви донесат истинско удоволствие.

Парфюмите Jeanne Arthes крият в себе си растителни съставки от домашния им регион Прованс. Те се отличават с изтънчени композиции, очарователни аромати и много добра дълготрайност. Всички тези характеристики правят парфюмите Jeanne Arthes наистина луксозни.

Компанията Jeanne Arthes е основата през 1978 г. в Грас, Франция, и се разширява много бързо. През 1987 г. благодарение на големия успех и клиентския интерес са осигурени финансови средства за закупуване на собствени производствени заводи в Грас. През 1995 г. парфюмите Jeanne Arthes започват да се предлагат масово на пазара по целия свят.

Оценка Jeanne Arthes Cassandra