Jean Paul Gaultier Scandal A Paris тоалетна вода за жени

9×
Jean Paul Gaultier Scandal A Paris тоалетна вода за жени
Jean Paul Gaultier Scandal A Paris тоалетна вода за жени
Промоции
80 мл.
128,20лв.

Код: JPG04028 | В наличност
1
СПИДИ
вторник 18.05.2021 г.
Лично получаване
вторник 18.05.2021 г.

Описание Jean Paul Gaultier Scandal A Paris
Състав

Ето го и следващият парижки скандал. Носи се мълвата, че той е предизвикан от дамската тоалетна вода Jean Paul Gaultier Scandal A Paris. Когато в стаята влезе жена, ухаеща така, всички вперват поглед в нея и настава тишина. Потопете се в мистерията на този аромат, който да предопредели какво ще говорят за вас хората. Това непременно ще е нещо скандално!

  • плодово-цветен аромат
  • тоалетна вода за силната и сексапилна жена, която обича да е център на внимание
  • за деня и вечерта

Съставки на аромата
Уханието на тоалетната вода Jean Paul Gaultier Scandal A Paris се носи навсякъде точно като скандал. Той се разнася под светлината на уличните лампи с нотки на сладка круша. След това с помощта на пристрастяващия аромат на мед се разлива над града, който е осветен от ароматен жасмин вместо ярки звезди.

История на аромата
Оригиналният флакон на дамската тоалетна вода Jean Paul Gaultier Scandal A Paris е толкова скандален, колкото и самият аромат – показва разголени женски крака. Автор на аромата, представен през 2019 г., е Дафни Буги (Daphne Bugey).

Състав

Т.нар високи тонове- освобождават се веднага след нанасяне. Създават първото впечатление и по проинцип са изключително интензивни, избледняват бързо.
глава
Т.нар. средни нотки - "Сърцето" се разкрива след няколко минути, след отминаването на "главата". Обичайно трае около 2-3 часа.
сърце
Т.нар. базови нотки - последната и най-дългата фаза на парфюма. Трае около 4 часа, но може да се усеща и през целия ден.
база
Вид аромат
Цветни

За марката Jean Paul Gaultier

Творчеството на френския моден дизайнер Jean Paul Gaultier е олицетворение на бунтовничество, чувственост и свобода. Волният стил на улицата се пренася на модните ревюта, а модата от подиумите – обратно на улицата. Именно поради това го наричат „enfant terrible“ в модата.

Първите си модни колекции Jean Paul Gaultier представя още в средата на 80-те години на миналия век. По-късно създава емблематичните си облекла за Мадона и костюми за редица филми.

Типичните черти на своя моден дизайн отразява и в ароматните композиции, които непрестанно изненадват повече от 20 години. Първият парфюм Jean Paul Gaultier е представен през 1993 г. и марката до днес продължава традицията си на успешен аромат. Например ексцентричният Jean Paul Gaultier Scandal от 2017 г. отново провокира целия свят.

Оценка Jean Paul Gaultier Scandal A Paris9