Jacomo Aura Men тоалетна вода за мъже

2×
Jacomo Aura Men тоалетна вода за мъже
Jacomo Aura Men тоалетна вода за мъже
40 мл.
32,90лв.

Код: JAC0003 | в наличност повече от 3 бр.
1
СПИДИ
още утре четвъртък 24.06.2021 г.
Лично получаване
още утре четвъртък 24.06.2021 г.

Описание Jacomo Aura Men
Състав

Jacomo Aura Men е свеж пикантен аромат за мъже. Той ще ви обгради с уникална аура на успех и привлекателност, на която никоя жена не може да устои. Този аромат носи духа на освежаващи цитрусови плодове, подправки и зарежда мъжествеността Ви с чувствената елегантност на редки подправки. Ако се потопите в аромата на Jacomo Aura Men никога няма да се слеете с тълпата и винаги ще предизвиквате внимание и възхищение!

Опияняващ коктейл от сочни цитрусови плодове, градински чай, хвойна и джинджифил са в основата му. Благодатен чай, индийско орехче, мъжествен тютюн, сладка бобова тонка и канела са в сърцето му, което изобилства с уникален чар. Оставете се да бъдете пропити от топлата елегантност на стилния кехлибар, пачули, мускус, кедър, сандалово дърво, която ще прерасне в страст и ще гали сетивата Ви невероятно дълго време.

Изключителната марка Jacomo е специализирана в производството на кожени аксесоари и аромати. Парфюмите Jacomo са предназначени за мъже и жени от всички възрасти и с различен светоглед. Винаги ще бъдете приятно изненадани от избора си. Jacomo Ви придават аура, която ще Ви пасне като ръкавица. Те са за хора, чието самочувствие и вътрешна сила заразяват околните. Ако имате нужда от подходящ аромат, който да се превърне във ваша втора кожа, изберете Aura Man​​! В него уникалната свежест и топла елегантност вървят ръка за ръка и будят възхищение и внимание!

Състав

Т.нар високи тонове- освобождават се веднага след нанасяне. Създават първото впечатление и по проинцип са изключително интензивни, избледняват бързо.
глава
хвойна, градински чай, лимон, джинджифил
Т.нар. средни нотки - "Сърцето" се разкрива след няколко минути, след отминаването на "главата". Обичайно трае около 2-3 часа.
сърце
канела, тютюн, чай, зърна от тонка, индийско орехче
Т.нар. базови нотки - последната и най-дългата фаза на парфюма. Трае около 4 часа, но може да се усеща и през целия ден.
база
пачули, роза, мускус, кехлибар, сандалово дърво, кедър
Вид аромат
Пикантни, Дървесни

За марката Jacomo

Парфюми Jacomo | Jacomo –Марката Jacomo е създадена през 1968 г. когато американецът James Kaplan и френския пианист Gerard Courtin отварят престижен магазин за кожени аксесоари на  5th Avenue в Ню Йорк. Courtin бил толкова запленен от изкуството, че искал да създаде парфюм и започнал да работи по това много упорито. През 1970 г. на пазара излиза първият парфюм Eau Cendrée, а година по-късно Chicane. Jacomo внимава със съдържанието на парфюма, но и с опаковката и флаконите.  Ароматът за мъже Jacomo De Jacomo печели ценната награда FIFI Awards за най- добра опаковка. Флаконите на тази марка винаги имат оригинален дизайн.

Оценка Jacomo Aura Men2