Комплекти за избелване

Филтър
Ценови диапазон

до

Подаръци и промоции
Oценка
 •   2
 •   1
 •   2

Избелване на зъби в домашни условия

Постигнете перфектната усмивка вкъщи - в тази категория ще намерите продукти за избелване на зъбите и пасти за зъби специално създадени за отличен краен резултат, без да са вредни за зъбите Ви.

Как да получим снежно бяла усмивка?

Абсолютен мит е, че така желаното избелване на зъби е задължително вредно за зъбите. Ако и вие дълго време сте искали да се сдобиете с холивудска усмивка, но ви е било страх, че ще нарушите емайла на зъбите си, то запознайте се в детайли с тази статия.

Често задавани въпроси за избелване на зъби в домашни условия

 1. Мога ли да очаквам същия резултат при избелване на зъби вкъщи, както при зъболекар? – Да, можете напълно да сте сигурни, че всички продукти за активно избелване на зъби в домашни условия ще ви гарантират белите като сняг зъби, стига да ги използвате правилно.
 2. Колко струва избелване на зъби у дома? – Зависи от това какъв продукт сте избрали да използвате. Запознайте се първо с това, кой метод ще бъде най-удобен за вас и след това проверете настоящата за избелване на зъби цена.
 3. Как да си избелим зъбите в домашни условия? – Можете да използвате един от следните продукти, за да постигнете добър резултат.

Каква подготовка трябва да имате преди избелване за зъби в домашни условия?

Непременно преди да решите да направите избелване на зъби вкъщи се посъветвайте с вашия стоматолог. На първо място трябва да почистите зъбния си камък, ако имате натрупан. Може би зъболекарят ви ще ви обясни, но и ние ще ви подскажем, че ако имате видими пломби на зъбите които са част от усмивката ви, то те се подменят с новия цвят на сияйно белите ви зъби СЛЕД като вече сте приключили с процедурите.

Как да използваме правилно избелващи ленти?

Преди да залепите вашите ленти за избелване измийте добре зъбите само с четка и хладка вода. Не употребявайте паста за зъби преди започване на процедурата.

Обикновено всяко пакетче избелващи ленти съдържа 2 броя ленти за горния и долния ред зъби. Забележете, че в повечето случаи едната лента е по-широка. Тя е за горния ред зъби. След което преминете към внимателно отлепяне на опаковката от лентите и залепването им към зъбите.

Стъпка номер 3 е да подравните добре вашите избелващи ленти за зъби с венците си и да се уверите, че са прилепнали много добре. След това подгънете остатъка от лентата към задната страна на зъбите си и засечете времето, което е посочено за употреба.

Как да използваме правилно избелващ гел за зъби в домашни условия?

Избелването за зъби с гел става с помощта на шини, в които се слага самият гел.

Стъпка 1: Отново почистете зъбите си с хладка вода.

Стъпка 2: Поставете малко количество гел за избелване на зъби в отливката на всеки зъб на шината, БЕЗ да пълните цялата шина.

Стъпка 3: Прикачете шината към LED лампа за избелване и след това я захапете. Изчакайте необходимото за употреба време, след което изплакнете зъбите отново само с хладка вода.

Как да използваме правилно паста за избелване на зъби?

Тук трябва да разграничите пастата за избелване на зъби от вашата паста, с която почиствате зъбите си. Функцията на първата е само да избели, а на втората да почисти. Така, че преди да използвате избелваща паста, първо измийте зъбите си с вашата паста за зъби, за да ги почистите добре. След това 2 минути с паста за избелване на зъби. Желателно е да правите процедурата 2 пъти на ден по 2 минути!

Може би сте гледали реклами и сте забелязали нашумялата избелваща паста за зъби с активен въглен? Това е съставка, която е черна на цвят, но много добре влияе на зъбите, така че опитайте! Освен паста има и избелваща пудра за зъби с активен въглен.

Кой метод на избелване на зъби в домашни условия е най-бърз?

Може би бихме ви посъветвали да използвате гел за избелване на зъби, ако желаете бърз резултат, но пък ако обърнем внимание на различната на продукти за избелване на зъби цена, то удобните ленти за избелване са по-достъпни.

ВАЖНО!!!

 • Не пийте кафе и не пушете цигари минимум 2 седмици след приключване на процедурите по избелване на зъби, както и по време на тях, ако искате перфектен резултат. Знаете, че именно храните и напитките са едни от основните причини за пожълтяване на зъбите, а употребата на кафе и цигари с особена значимост.
 • Не използвайте който и да е продукт за избелване на зъби у дома по-дълго от показаното време.
 • Не пропускайте първо да посетите стоматолога си, преди да използвате продукти за избелване на зъби вкъщи.
 • Не се притеснявайте, ако зъбите ви станат чувствителни няколко дни след избелването. Напълно нормално е да имате по-чувствителни зъби след избелване. Особено, ако преди това сте имали чувствителни зъби, можете да се подготвите, че след процедурата чувствителността ще бъде още по-голяма, НО само за 2-3 дни. Това е напълно нормално и НЕ означава, че се повредили зъбите си.
 • Следвайте стъпките на избелване на зъби на всеки един от показаните продукти за избелване на зъби. Всяка различна марка има своите указания за време например, така че подхождайте с особено внимание и четете листовките преди употребата на който и да е продукт.

Холивудски блясък!

И не забравяйте, че на първо място е важно зъбите ви да бъдат здрави! Красивата усмивка е съставена от здрави бели зъби, а ключът към тях е старателното и често почистване на зъбите. Ако не сте доволни от вашата обикновена четка за зъби поглезете се и си вземете електрическа. Несъмнено ще усетите разлика в почистването с електрическа четка за зъби.

Обърнете внимание, че някои модели електрически четки за зъби имат освен почистваща и избелваща функция за още по-добра поддръжка.