Issey Miyake L'Eau d'Issey Pour Homme

подаръчен комплект XIII.

Issey Miyake L'Eau d'Issey Pour Homme подаръчен комплект XIII.
Issey Miyake L'Eau d'Issey Pour Homme подаръчен комплект XIII.
тоалетна вода 125 ml + душ гел 75 ml + балсам след бръснене 50 ml

Код: ISM2479 | Този продукт не е в наличност
Issey Miyake L'Eau d'Issey Pour Homme
тоалетна вода 125 ml + душ гел 75 ml + балсам след бръснене 50 ml

Информация за парфюма Issey Miyake L'Eau d'Issey Pour Homme

Описание:

Issey Miyake L'eau D'Issey Pour Homme е изчистен аромат, създаден точно за мъже. Търсите мир и хармония? Изкушават Ви свежите хармонични тонове? Навлезте в този водопад от чиста енергия. Точно това е L'eau D'Issey Pour Homme. Сложната същност на природата е уловена от уханието на лилия и здравец, от свежия аромат на влажна почва и дървета. Това е истинска свежест от природата. Такъв е мъжът, който използва L'eau D'Issey Pour Homme.

Не спирайте да опитвате свободата и уникалните неща в живота. Насладете се на необикновеното ухание на този парфюм на Issey Miyake, който ще Ви накара да почувствате свежестта на пролетната нощ, изпълнена със звезди. Затворете очи и позволете на L'eau D'Issey Pour Homme да Ви запознае с радостта от живота. Превърнете се в човек, който обича свободата, силата и крехкостта на природата.

Състав

Тип комплекти
подаръчен комплект

За марката Issey Miyake

Парфюми Issey Miyake | Issey Miyake е основана в Япония през 1970 г. от  дизайнерът Иссей Мияки. Той е роден през 1938г. в Хирошима, и на седем годишна възраст става свидетел на атомното нападение над града. През 1922 г. успешният Иссей Мияки започва и със създаване на парфюми , които са от начало са само за жени. Класически парфюм е Issey Miyake L'Eau D'Issey, или “ Issey Miyake L'Eau D'Issey Blue Pour Homme.

Оценка Issey Miyake L'Eau d'Issey Pour Homme

Добавяне на ново мнение

Досега никой не е оценявал този продукт, бъдете първи!