Inglot Marble Red комплкет четки с калъф

Inglot Marble Red комплкет четки с калъф
Inglot Marble Red комплкет четки с калъф
комплкет четки с калъф

Код: ING04951 | Този продукт не е в наличност

голяма четка за пудра + плоска четка за грим + четка за руж и бронзант + четка за вежди и очна линия + четка за сенки за очи 3 бр. + калъф

Подарък за вас
15% отстъпка на категорията козметика! Въведете кода 15notino в кошницата. Намалението не важи за продукти промоция или разпродажба.

Описание Inglot Marble Red
Характеристика

Комплекта четки за грим Inglot Marble Red ви позволява да създадете всякакъв дневен и вечерен грим като професионалист.

Комплектът съдържа:

  • голяма четка за пудра
  • плоска четка за грим
  • четка за руж и бронзант
  • четка за вежди и очна линия
  • четка за сенки за очи 3 бр.
  • калъф

Характеристика

Тип комплекти
малка опаковка

За марката Inglot

Полската компания Inglot произвежда декоративна козметика и е основана преди 30 години. Днес фирмата е един от водещите производители на козметика и разкрасява жените по целия свят.

Качествената козметика се произвежда с най-новите технологии и съдържа висококачествени съставки на разумна цена. Достъпна е за жените в 70 страни по света, на 6 континента. Широката гама цветове, която съдържа 1500 различни нюанси, краси устните, бузите, ноктите или очите на жените.

Уникалната система Freedom, с която марката се гордее, предоставя на клиентите изключителната възможност да създават собствена цветна палитра. Тя предлага и специални лакове, които благодарение на своя състав, осигуряват пропускливост на водата и въздуха и така ноктите могат да дишат свободно.

Марката Inglot сътрудничи със световно известни стилисти и други специалисти, за да реагира на най-новите тенденции на пазара и непрекъснато предлага на своите клиенти иновативни изделия. Оцветете своя поглед с неповторимите цветове на марката Inglot!

Оценка Inglot Marble Red