Inglot Brow Shaping гел за вежди

Inglot Brow Shaping гел за вежди
Inglot Brow Shaping гел за вежди
4 мл.

Код: ING05144 | Този продукт не е в наличност
Подарък за вас
15% отстъпка на категорията козметика! Въведете кода 15notino в кошницата. Намалението не важи за продукти промоция или разпродажба.

Описание Inglot Brow Shaping
Характеристика

Красиво оформените вежди лесно подчертават естествената ви красота, защото обрамчват цялото лице. За перфектен вид се иска малко. Гелът за вежди Inglot Brow Shaping Gel подчертава и фиксира в една стъпка.

Характеристики:

  • включително практична четчица
  • дълготраен ефект
  • веждите веднага придобиват оформен вид
  • фиксира веждите в желаната форма
  • веждите изглеждат изключително естествено

Начин на употреба:
С помощта на четката вземете малко количество продукт и с къси движения нанесете върху веждите.

Характеристика

Цветове бои за коса
Прозрачен

За марката Inglot

Полската компания Inglot произвежда декоративна козметика и е основана преди 30 години. Днес фирмата е един от водещите производители на козметика и разкрасява жените по целия свят.

Качествената козметика се произвежда с най-новите технологии и съдържа висококачествени съставки на разумна цена. Достъпна е за жените в 70 страни по света, на 6 континента. Широката гама цветове, която съдържа 1500 различни нюанси, краси устните, бузите, ноктите или очите на жените.

Уникалната система Freedom, с която марката се гордее, предоставя на клиентите изключителната възможност да създават собствена цветна палитра. Тя предлага и специални лакове, които благодарение на своя състав, осигуряват пропускливост на водата и въздуха и така ноктите могат да дишат свободно.

Марката Inglot сътрудничи със световно известни стилисти и други специалисти, за да реагира на най-новите тенденции на пазара и непрекъснато предлага на своите клиенти иновативни изделия. Оцветете своя поглед с неповторимите цветове на марката Inglot!

Оценка Inglot Brow Shaping