HummerH2 тоалетна вода за мъже

Hummer H2 тоалетна вода за мъже
Hummer H2 тоалетна вода за мъже
125 мл.

Код: HUM0004 | Този продукт не е в наличност

Описание Hummer H2
Състав

Hummer Hummer 2 е пикантен ориенталски аромат за мъже с ясно изразени дървесни нотки. Почерпете вдъхновение за великите си дела от очарователния аромат на чистата природа. Нищо друго няма да Ви изненада така приятно, както Hummer 2! В семплия, но същевременно изискан кристален флакон ще откриете уникален коктейл от подправки с нежен аромат и редки дървесни видове. Няма друг аромат, който да е в състояние до такава степен да Ви зареди с енергия и мъжествено излъчване, както Hummer 2 на Hummer!

В самото начало ще усетите наситения аромат на пипер, който на кожата Ви стои далеч по-омекотен благодарение на сандаловото дърво. Необичайната комбинация от кардамон и листа от мащерка прави Hummer 2 наистина уникален. Топлите базисни нотки – пачули, чувствен мускус и бобова тонка – се съчетават по неустоим начин с аромата на кожата Ви, а уханието ще остане с Вас неподозирано дълго време.

С хищническото си излъчване и особената издръжливост на автомобилите марката Hummer стана особено популярна. Днес този бранд се специализира и в производството на луксозни парфюми, които притежават същите характеристики, като тези на автомобилите. Само Hummer има това наситено и трайно ухание! Hummer 2 е уникален и заради уникалните си съставки, събрани от толкова различни краища на света. Подарете си точната доза диво и енергично излъчване, за да преодолеете всички бариери, които животът Ви поставя. С Hummer 2 от Hummer нищо няма да Ви се опре!

Състав

Т.нар високи тонове- освобождават се веднага след нанасяне. Създават първото впечатление и по проинцип са изключително интензивни, избледняват бързо.
глава
бергамот, канела, мандарина
Т.нар. средни нотки - "Сърцето" се разкрива след няколко минути, след отминаването на "главата". Обичайно трае около 2-3 часа.
сърце
черен пипер, сандалово дърво, кардамон, ела, пачули
Т.нар. базови нотки - последната и най-дългата фаза на парфюма. Трае около 4 часа, но може да се усеща и през целия ден.
база
кожа, тамян, кехлибар, смирна
Вид аромат
Ориенталски, Пикантни

За марката Hummer

Парфюми Hummer | Американските джипове "Хъмър" са наподобяват универсалните автомобили "Хъмви" произведени през 1979 година за армията. Отличната издръжливост и лесна мобилност в терена е едно от главните предимства на тези автомобили, които са станали любими на много клиенти, привърженици на адреналиновото каране. Парфюмите "Хъмър" са изпълнени с много адреналин и са създадени за мъжете, които обичат лукса и свирепостта. Правата на парфюмите "Хъмър" са купени преди няколко години от Елизабет Арден. Парфюмите "Хъмър" ще Ви харесат със своите екзотични аромати.

Оценка Hummer H2