Huitieme Art ParfumsAube Pashmina парфюмна вода унисекс

Huitieme Art Parfums Aube Pashmina парфюмна вода унисекс 100 мл.
Huitieme Art Parfums Aube Pashmina парфюмна вода унисекс 100 мл.
парфюмна вода унисекс 100 мл.

Код: HUA0105 | Този продукт не е в наличност

Състав

композиция
босилек, листа на домати, розмарин, дървесни тонове, касис
Вид аромат
Ароматни, Плодови

За марката Huitieme Art Parfums

                                                          Парфюми "Huitieme Art"

"Huitieme Art"- ароматът на осмото изкуство. "Huitieme Art " е колекция парфюми, фокусирана върху нови биотехнологични съставки. Произлиза от френската лаборатория на независимата семейна марка "Parfumerie Générale". Колекцията е вдъхновена от философията на добре известния историк и парфюмериен критик Октавиан Коифан, че сътворяването на парфюми, трябва да бъде "осмото изкуство".

Октавиан Коифан е поддържа идеята, че създаването на парфюми трябва да се причисли към класическата система за изящни изкуства. Парфюмерийството ,трябва да е споменато като "осмото изкуство", в допълнение към петте древни изкуства (живопис, скулптура, архитектура, музика и поезия) и танци и филми, които спечелват тази чест ,в ателието на италианския филмов теоретик, учен и естет- Ричоти Кануди.

Колекцията е създадена за отбелязването на осмата годишнина от основаването на компанията "Parfumerie Générale" и е наречена "Huitieme Art“ или "Осмото изкуство". Името показва намерението на Пиер Гиюм, основател на марката и създател на колекцията, да бъде сътворен уникален и отличителен парфюм по действително творчески, артистичен начин. Един от най-талантливите съвременни дизайнери на парфюми днес- Пиер Гиюм е роден през 1977 г. във френския регион Оверние. Той е очарован от възможностите за артистично изразяване през финa химия, и затова решaва да обогати парфюмерийството със съвсем нови съставки, които съчетават химия и ботанически изследвания. Днес, Пиер е автор на десетки уникални аромати, създадени в условия на пълна творческа и финансова независимост, в три собствени марки: "Parfumerie Générale' , "Huitieme Art" и "Phaedon Paris".

Колекцията "Huitieme Art" стартира под егидата на бившата марка през 2010 г. Всеки от ароматите в тази колекция включва нови биотехнологично произведени съставки, които заедно със синтетичните парфюмни молекули образуват уникална синергия от естествени и синтетични акорди. Всички аромати са с концентрация "Eau de Parfum" или парфюмна вода, която съдържа от петнадесет до двадесет процента концентрация на етерични масла.

Флаконите на парфюми "Huitieme Art" наречени "циклопи', са вдъхновени от митичните еднооки гиганти и са толкова оригинални, колкото и самият аромат. Те са един вид футуристични, керамични тотеми в матов черен цвят. Колекцията се състои от единадесет луксозни аромата, всички създадени от Пиер Гиюм.

'Huitieme Art"- парфюми, сътворени от иновативни съставки - истинското осмо изкуство!

Оценка Huitieme Art Parfums Aube Pashmina