Hugo Boss HUGO XX

тоалетна вода за жени 100 мл.

6×
Hugo Boss HUGO XX тоалетна вода за жени  100 мл.
Hugo Boss HUGO XX тоалетна вода за жени  100 мл.
100 мл.

Код: HUG0242 | Този продукт не е в наличност

Този продукт е опакован от производителя без целофан.

Проследяване на наличността на стока

С удоволствие ще ви информираме по e-mail, след като продуктът бъде в наличност. Разбира се, зависи само от вас, дали ще приемете това предложение.

Hugo Boss HUGO XX
100 мл.

Проследяване на наличността на стока

С удоволствие ще ви информираме по e-mail, след като продуктът бъде в наличност. Разбира се, зависи само от вас, дали ще приемете това предложение.

Информация за парфюма Hugo Boss HUGO XX

Дамският парфюм на Hugo Boss Hugo XX е вдъхновена от идеята за
съвместния живот по двойки. Той е представен едновременно с мъжкия
аромат Hugo XY.

Hugo XX предизвиква усещането за съблазняване, играта и връзката между двата пола, олицетворява любовта и хармонията в двойката. Това е един много фин и умерено топъл аромат. Изчистения, но много елегантен стил на флакона остава верен на духа на Hugo.

Hugo XX веднага впечатлява с чистия си плодов мирис, който извиква в съзнанието атмосферата на топлата пролет и летните дни. Сърцето на парфюма на Hugo Boss XX е бастион на аромата на индийски ориз, което му придава вкус на женствена зрялост. Той се свързва с нежните флорални нотки на сърцевината на дървото.

С този оригинален, свеж аромат можете да бъдете очарователна и
чувствена, като в същото време не губите усещането за свежест и
чистота. Парфюмът Hugo Boss Hugo XX е подходящ и за жени, които не се страхуват да изразят своите чувства и да бъдат уверени.

Състав

глава
касис, личи, мандаринка
сърце
жасмин, ориз, роза
база
кехлибар, мускус, сандалово дърво
Вид аромат
Плодови, Цветни

За марката Hugo Boss

Марката Hugo Boss е синоним на луксозна качествена мъжка мода, аксесоари и козметика. Още от създаването си тя е търсена поради висококачествените платове и немския усет за детайл и прецизност.

Компанията Hugo Boss се гордее с факта, че отделя голямо внимание на нуждите и желанията на своите клиенти. Това не е по-различно и при производството на козметика, когато се поставя акцент върху избора на най-качествените съставки. Благодарение на посочените факти днес Hugo Boss в действителност владее света на мъжката мода, но тук жените също могат да изберат своя парфюм или ексклузивна част от облеклото.

Първият аромат Hugo Boss е създаден през 90-те години на миналия век, а днес марката представя няколко линии дамски и мъжки парфюми, приспособени към съвременния стил на живот. Парфюмите Hugo Boss са прецизно сътворени, насочени да отразяват силата на личността на своя притежател и едновременно да изразяват неговата красота.

Оценка Hugo Boss HUGO XX

Добавяне на ново мнение

4.0
6 оценка
5
1
дизайн на флакона
трайност на аромата
интензивност
общо впечатление