Hugo Boss HUGO Man тоалетна вода в спрей за мъже

Hugo Boss HUGO Man тоалетна вода в спрей за мъже
Hugo Boss HUGO Man тоалетна вода в спрей за мъже
100 мл.

Код: HUG12958 | Този продукт не е в наличност

Описание Hugo Boss HUGO Man
Състав

Не позволявайте на нищо да ви спре и изживейте всеки миг докрай. Мъжката тоалетна вода Hugo Boss HUGO Man ще ви осигури мигновен прилив на енергия на сетивно ниво. Тя ще ви събуди и ще внесе яснота и лекота във всяко ваше действие.

Характеристики:

  • предоставя дълговременно усещане за свежест
  • увеличава интензивността на аромата от същата колекция
  • ароматично ухание с билкови нотки
  • чист, свеж аромат
  • за активния и енергичен мъж
  • свеж аромат, идеален за по-топло време

Начин на употреба:
Можете да повтаряте по всяко време на деня.

Състав

Вид опаковка
спрей
Вид аромат
Ароматни, Зелени

За марката Hugo Boss

Марката Hugo Boss е синоним на луксозна качествена мъжка мода, аксесоари и козметика. Още от създаването си тя е търсена поради висококачествените платове и немския усет за детайл и прецизност.

Компанията Hugo Boss се гордее с факта, че отделя голямо внимание на нуждите и желанията на своите клиенти. Това не е по-различно и при производството на козметика, когато се поставя акцент върху избора на най-качествените съставки. Благодарение на посочените факти днес Hugo Boss в действителност владее света на мъжката мода, но тук жените също могат да изберат своя парфюм или ексклузивна част от облеклото.

Първият аромат Hugo Boss е създаден през 90-те години на миналия век, а днес марката представя няколко линии дамски и мъжки парфюми, приспособени към съвременния стил на живот. Парфюмите Hugo Boss са прецизно сътворени, насочени да отразяват силата на личността на своя притежател и едновременно да изразяват неговата красота.

Оценка Hugo Boss HUGO Man