Hugo Boss BOSS The Scent Pure Accord тоалетна вода за мъже

Hugo Boss BOSS The Scent Pure Accord тоалетна вода за мъже
Hugo Boss BOSS The Scent Pure Accord тоалетна вода за мъже
Ново
100 мл.
196,00лв.

Код: HUG12852 | В наличност
1
Ние ще ви изпратим мостра за проба. Ако не ви допадне, можете да върнете голямата опаковка обратно към нас, а то безплатно.Повече за услугата
СПИДИ
още утре вторник 20.04.2021 г.
Лично получаване
още утре вторник 20.04.2021 г.

Описание Hugo Boss BOSS The Scent Pure Accord
Състав

Изживявайте отново и отново чувствата, които бушуват в тялото ви след нощ, изпълнена със страст. Тоалетната вода за мъже Hugo Boss BOSS The Scent Pure Accord е нова глава от историята, преливаща от съблазън BOSS The Scent. С този аромат ще откриете емоциите и най-нежното чувство, което в компанията на правилния човек, ви изпълва до съвършенство.

  • ориенталски аромат със свежи пикантни нотки
  • оформя двойка с тоалетната вода за жени Hugo Boss BOSS The Scent Pure Accord
  • представен през 2021 година

Съставки на аромата
Още в увода ви очароват сияйните акорди на джинджифилово масло, допълнени от италиански лимон. След миг се разкрива сърцето на аромата, където главните роли са поверени на очарователния плод манинка с екзотичното му ухание и на горчив портокал. След сияйното начало ароматът отзвучава, носен на топла, чувствена вълна от бял велур и дървесни нотки на пачули и кедър.

История на аромата
Ароматът Hugo Boss BOSS The Scent Pure Accord се появява, за да зарадва не само мъжете, които толкова харесват ориенталските нотки на колекцията BOSS The Scent. Заедно с версията за жени те отново изграждат двойката, чиято история до сега е била изпълнена със страст и силно привличане. Всичко това се запазва и в уханието Pure Accord, но тук са подчертани емоциите и нежността – в ароматната композиция и във флакона.

Историята на този аромат се разиграва в осветена от утринното слънце стая, затова и металната капачка на флакона е светла и сияйна. Съдържанието е с прасковен оттенък. Лице на аромата продължава да е Jamie Dornan (Джейми Дорнан), до когото неизменно е Brigit Kos (Бриджит Кос).

Състав

композиция
джинджифил, велур, maninka
Вид аромат
Пикантни

За марката Hugo Boss

Марката Hugo Boss е синоним на луксозна качествена мъжка мода, аксесоари и козметика. Още от създаването си тя е търсена поради висококачествените платове и немския усет за детайл и прецизност.

Компанията Hugo Boss се гордее с факта, че отделя голямо внимание на нуждите и желанията на своите клиенти. Това не е по-различно и при производството на козметика, когато се поставя акцент върху избора на най-качествените съставки. Благодарение на посочените факти днес Hugo Boss в действителност владее света на мъжката мода, но тук жените също могат да изберат своя парфюм или ексклузивна част от облеклото.

Първият аромат Hugo Boss е създаден през 90-те години на миналия век, а днес марката представя няколко линии дамски и мъжки парфюми, приспособени към съвременния стил на живот. Парфюмите Hugo Boss са прецизно сътворени, насочени да отразяват силата на личността на своя притежател и едновременно да изразяват неговата красота.

Оценка Hugo Boss BOSS The Scent Pure Accord