Hugo Boss Boss Bottled United

тоалетна вода лимитирано издание за мъже 50 мл.

Hugo Boss Boss Bottled United тоалетна вода лимитирано издание за мъже 50 мл.
Hugo Boss Boss Bottled United тоалетна вода лимитирано издание за мъже 50 мл.
50 мл.

Код: HUG09029 | Този продукт не е в наличност

Информация за парфюма Hugo Boss Boss Bottled United

Силен, решителен, принципен и амбициозен – такъв е мъжът за когото тоалетната вода Boss Bottled United на Hugo Boss е сътворена. Открийте и вие аромата с който винаги сте непобедим!

  • ароматично цитрусово ухание
  • за уверения мъж, който знае какво иска
  • подходящ за деня, но и за специални поводи

Съставки на аромата
В увода приятно освежава хладна мента. След това я допълват ефирен озон в комбинация с лютива мента, сочен портокал и ароматни тонове на южноафриканската билка бучу. Базата на композицията е смес от корен на ирис, ветивер, пачули и кашмеран, която придава на аромата дълбочина и чувственост.

История на аромата
Тоалетната вода Boss Bottled United се представя на пазара през 2018 год. по повод Световното първенство по футбол. Успешният играч се нуждае от същите качества като марката Hugo Boss – интегритет, игра за тима, доверие, респект към другите и стремеж към поставените цели. Станете най-добрият с уникалния аромат Boss Bottled United!

Състав

глава
мента
сърце
пеперминт, портокал, Buchu
база
ветивер, кашмеран, пачули, перуника
Вид аромат
Ароматни, Цитрусови

За марката Hugo Boss

Марката Hugo Boss е синоним на луксозна качествена мъжка мода, аксесоари и козметика. Още от създаването си тя е търсена поради висококачествените платове и немския усет за детайл и прецизност.

Компанията Hugo Boss се гордее с факта, че отделя голямо внимание на нуждите и желанията на своите клиенти. Това не е по-различно и при производството на козметика, когато се поставя акцент върху избора на най-качествените съставки. Благодарение на посочените факти днес Hugo Boss в действителност владее света на мъжката мода, но тук жените също могат да изберат своя парфюм или ексклузивна част от облеклото.

Първият аромат Hugo Boss е създаден през 90-те години на миналия век, а днес марката представя няколко линии дамски и мъжки парфюми, приспособени към съвременния стил на живот. Парфюмите Hugo Boss са прецизно сътворени, насочени да отразяват силата на личността на своя притежател и едновременно да изразяват неговата красота.

Оценка Hugo Boss Boss Bottled United

Добавяне на ново мнение

Досега никой не е оценявал този продукт, бъдете първи!