Hugo Boss BOSS Bottled United Limited Edition 2020 тоалетна вода за мъже

Hugo Boss BOSS Bottled United Limited Edition 2020 тоалетна вода за мъже
Hugo Boss BOSS Bottled United Limited Edition 2020 тоалетна вода за мъже
100 мл.
178,00лв.

Код: HUG13063 | Повече от 5 бр. са в наличност
1
СПИДИ
понеделник 1.03.2021 г.
Лично получаване
понеделник 1.03.2021 г.

Информация за парфюма Hugo Boss BOSS Bottled United Limited Edition 2020
Състав

Подчертайте онази част от характера си, която е отдадена на футбола. Тоалетната вода за мъже Hugo Boss BOSS Bottled United Limited Edition 2020 предизвиква всеки мъж със своя горещ и едновременно с това освежаващ аромат и разкрива на всички около вас, че сте футболен фен с цялото си тяло и душа.

  • ароматът се появява в чест на провеждането на първенството по футбол
  • дървесен аромат, който трябва да притежава всеки фен на футбола
  • появата му е дело на парфюмериста Ив Касар

Съставки на аромата
За първоначалното очарование се грижи естествената свежест на растението бучу, а след миг се намесват и нотките на лютива мента. След това се създава въздействащ контраст, сътворен от комбинацията на дървесни акорди, сред които са кашмеран, ветивер и пачули.

История на аромата
5 топ футболисти веднага свързват своите характери с аромата BOSS Bottled United Limited Edition 2020. Тези спортисти активно споделят с многобройните си фенове положителните качества, свързани с футбола.

Самият автор на аромата Hugo Boss BOSS Bottled United Limited Edition 2020 го описва като двойствен, тъй като отразява в себе си спорт и изисканост, плам и свежест – и всичко това е в перфектна хармония. Блестящият мъжествен флакон на аромата Hugo Boss BOSS Bottled United Limited Edition 2020 е вдъхновен от трофеите на победителите във футболните първенства.

Състав

Т.нар високи тонове- освобождават се веднага след нанасяне. Създават първото впечатление и по проинцип са изключително интензивни, избледняват бързо.
глава
Buchu, озон
Т.нар. средни нотки - "Сърцето" се разкрива след няколко минути, след отминаването на "главата". Обичайно трае около 2-3 часа.
сърце
пеперминт
Т.нар. базови нотки - последната и най-дългата фаза на парфюма. Трае около 4 часа, но може да се усеща и през целия ден.
база
ветивер, кашмеран, пачули, дървесни тонове
Вид аромат
Дървесни

За марката Hugo Boss

Марката Hugo Boss е синоним на луксозна качествена мъжка мода, аксесоари и козметика. Още от създаването си тя е търсена поради висококачествените платове и немския усет за детайл и прецизност.

Компанията Hugo Boss се гордее с факта, че отделя голямо внимание на нуждите и желанията на своите клиенти. Това не е по-различно и при производството на козметика, когато се поставя акцент върху избора на най-качествените съставки. Благодарение на посочените факти днес Hugo Boss в действителност владее света на мъжката мода, но тук жените също могат да изберат своя парфюм или ексклузивна част от облеклото.

Първият аромат Hugo Boss е създаден през 90-те години на миналия век, а днес марката представя няколко линии дамски и мъжки парфюми, приспособени към съвременния стил на живот. Парфюмите Hugo Boss са прецизно сътворени, насочени да отразяват силата на личността на своя притежател и едновременно да изразяват неговата красота.

Оценка Hugo Boss BOSS Bottled United Limited Edition 2020