Hugo BossBOSS Bottled подаръчен комплект I.

Hugo Boss BOSS Bottled подаръчен комплект I.
Hugo Boss BOSS Bottled подаръчен комплект I.

Код: HUG13221 | Този продукт не е в наличност

тоалетна вода 50 мл. + дезодорант в спрей 150 мл.

Подарък за вас
Безплатна доставка с покупката ви над 50 лв.

Описание Hugo Boss BOSS Bottled
Състав

Търсите идеалния подарък за любимия мъж, брат си или баща си? Мъжкият парфюмен комплект Hugo Boss BOSS Bottled със сигурност ще зарадва всеки представител на силния пол.

Характеристики:

  • луксозна изработка
  • изключително подходящ за подарък
  • ароматът, подарен в комплект, удвоява радостта

Комплектът съдържа:

  • тоалетна вода 50 мл.
  • дезодорант в спрей 150 мл.

Състав

Вид аромат
Пикантни, Дървесни
Тип комплекти
подаръчен комплект

За марката Hugo Boss

Марката Hugo Boss е синоним на луксозна качествена мъжка мода, аксесоари и козметика. Още от създаването си тя е търсена поради висококачествените платове и немския усет за детайл и прецизност.

Компанията Hugo Boss се гордее с факта, че отделя голямо внимание на нуждите и желанията на своите клиенти. Това не е по-различно и при производството на козметика, когато се поставя акцент върху избора на най-качествените съставки. Благодарение на посочените факти днес Hugo Boss в действителност владее света на мъжката мода, но тук жените също могат да изберат своя парфюм или ексклузивна част от облеклото.

Първият аромат Hugo Boss е създаден през 90-те години на миналия век, а днес марката представя няколко линии дамски и мъжки парфюми, приспособени към съвременния стил на живот. Парфюмите Hugo Boss са прецизно сътворени, насочени да отразяват силата на личността на своя притежател и едновременно да изразяват неговата красота.

Оценка Hugo Boss BOSS Bottled