Hugo Boss Boss Bottled Night

подаръчен комплект XI.

Hugo Boss Boss Bottled Night подаръчен комплект XI.
Hugo Boss Boss Bottled Night подаръчен комплект XI.
Hugo Boss Boss Bottled Night подаръчен комплект XI.

Код: HUG5542 | Този продукт не е в наличност

тоалетна вода 50 ml + деостик 75 ml

Информация за парфюма Hugo Boss Boss Bottled Night

Boss Bottled Night No. 6 на Хуго Бос е дървесен аромат, предназначен за мъжете,  които искат да се чувстват съблазнителни при всеки повод. Той е перфектен за мъжа, който обича предизвикателствата и няма да спре преди да е постигнал всичко,  към което се стреми. Ароматът ще Ви впечатли с чувственост, енергия и страст. Ще подчертае Вашата индивидуалност.

Във връхните му тонове се усеща аромат на лавандула и бреза. Уханието се развива и в сърцевината му се долавя ухание на виолетки. В основата му се съчетават дървесни тонове и мускус. Флаконът крие цветовете на нощното небе и навява усещане за скрит амъжественост, елегантност и съблазън.

Парфюмът може да се носи през всички сезони. Опитайте скритото оръжие за съблазняване - Boss Bottled Night No.6!

За марката Hugo Boss

Марката Hugo Boss е синоним на луксозна качествена мъжка мода, аксесоари и козметика. Още от създаването си тя е търсена поради висококачествените платове и немския усет за детайл и прецизност.

Компанията Hugo Boss се гордее с факта, че отделя голямо внимание на нуждите и желанията на своите клиенти. Това не е по-различно и при производството на козметика, когато се поставя акцент върху избора на най-качествените съставки. Благодарение на посочените факти днес Hugo Boss в действителност владее света на мъжката мода, но тук жените също могат да изберат своя парфюм или ексклузивна част от облеклото.

Първият аромат Hugo Boss е създаден през 90-те години на миналия век, а днес марката представя няколко линии дамски и мъжки парфюми, приспособени към съвременния стил на живот. Парфюмите Hugo Boss са прецизно сътворени, насочени да отразяват силата на личността на своя притежател и едновременно да изразяват неговата красота.

Menu