Hugo BossBOSS Alive подаръчен комплект (за жени ) III.

Hugo Boss BOSS Alive подаръчен комплект (за жени ) III.
Hugo Boss BOSS Alive подаръчен комплект (за жени ) III.

Код: HUG13230 | Този продукт не е в наличност

парфюмна вода 80 мл. + парфюмирано мляко за тяло 75 мл. + парфюмиран душ гел 50 мл.

Подарък за вас
Сега можете да закупите този продукт с 20% отстъпка като използвате кода notino20. Намалението не важи за продукти в промоция и разпродажба.

Описание Hugo Boss BOSS Alive
Състав

Търсите идеалния подарък за любимата си жена, за сестра си или за майка си? Дамският парфюмен комплект Hugo Boss BOSS Alive със сигурност ще накара близките ви да се усмихнат.

Характеристики:

  • комплектът съдържа козметични продукти от една и съща колекция
  • парфюмната козметика увеличава издържливостта на аромата
  • аромат, подходящ за всеки ден

Комплектът съдържа:

  • парфюмна вода 80 мл.
  • парфюмирано мляко за тяло 75 мл.
  • парфюмиран душ гел 50 мл.

Важни предупреждения

Запалим.
Пълен текст

Състав

Вид аромат
Плодови, Дървесни
Тип комплекти
подаръчен комплект

За марката Hugo Boss

Марката Hugo Boss е синоним на луксозна качествена мъжка мода, аксесоари и козметика. Още от създаването си тя е търсена поради висококачествените платове и немския усет за детайл и прецизност.

Компанията Hugo Boss се гордее с факта, че отделя голямо внимание на нуждите и желанията на своите клиенти. Това не е по-различно и при производството на козметика, когато се поставя акцент върху избора на най-качествените съставки. Благодарение на посочените факти днес Hugo Boss в действителност владее света на мъжката мода, но тук жените също могат да изберат своя парфюм или ексклузивна част от облеклото.

Първият аромат Hugo Boss е създаден през 90-те години на миналия век, а днес марката представя няколко линии дамски и мъжки парфюми, приспособени към съвременния стил на живот. Парфюмите Hugo Boss са прецизно сътворени, насочени да отразяват силата на личността на своя притежател и едновременно да изразяват неговата красота.

Оценка Hugo Boss BOSS Alive