Hugo Boss BOSS Alive подаръчен комплект IV.

Hugo Boss BOSS Alive подаръчен комплект IV.
Hugo Boss BOSS Alive подаръчен комплект IV.
Ново
97,00лв.

Код: HUG13226 | Повече от 5 бр. са в наличност

парфюмна вода 50 мл. + парфюмирано мляко за тяло 75 мл.

1
СПИДИ
петък 16.04.2021 г.
Еконт
петък 16.04.2021 г.

Описание Hugo Boss BOSS Alive
Състав

Луксозният аромат винаги е правилният избор, ако наистина искате да донесете радост. Дамският парфюмен комплект Hugo Boss BOSS Alive , поставен в красива опаковка, ще удвои радостта на жената, за която е предназначен. Заложете на магията на перфектно комбинираните комплекти, в които всяка жена ще се влюби от пръв поглед.

Характеристики:

  • парфюмната козметика увеличава издържливостта на аромата
  • изключително подходящ за подарък
  • ще зарадва всяка жена

Комплектът съдържа:

  • парфюмна вода 50 мл.
  • парфюмирано мляко за тяло 75 мл.

Състав

Вид аромат
Плодови, Дървесни
Тип комплекти
подаръчен комплект

За марката Hugo Boss

Марката Hugo Boss е синоним на луксозна качествена мъжка мода, аксесоари и козметика. Още от създаването си тя е търсена поради висококачествените платове и немския усет за детайл и прецизност.

Компанията Hugo Boss се гордее с факта, че отделя голямо внимание на нуждите и желанията на своите клиенти. Това не е по-различно и при производството на козметика, когато се поставя акцент върху избора на най-качествените съставки. Благодарение на посочените факти днес Hugo Boss в действителност владее света на мъжката мода, но тук жените също могат да изберат своя парфюм или ексклузивна част от облеклото.

Първият аромат Hugo Boss е създаден през 90-те години на миналия век, а днес марката представя няколко линии дамски и мъжки парфюми, приспособени към съвременния стил на живот. Парфюмите Hugo Boss са прецизно сътворени, насочени да отразяват силата на личността на своя притежател и едновременно да изразяват неговата красота.

Оценка Hugo Boss BOSS Alive