House 99 Neat Cut крем за бръснене

House 99 Neat Cut крем за бръснене
House 99 Neat Cut крем за бръснене
125 мл.

Код: H990011 | Този продукт не е в наличност

Описание House 99 Neat Cut
Характеристика

Бръсненето за мъжете е важен ритуал, за който са необходими инструменти и продукти на които те вярват. Кремът за бръснене House 99 Neat Cut ще ви помогне да постигнете прецизно бръснене и същевременно омекотява вашата брада и хидратира кожата.

Този крем за бръснене е вдъхновен от традицията за бръснене и напълно гладкото лице на David Beckham от времето на неговия футболен дебют.

Характеристики:

  • омекотява брадата и идеално я подготвя за гладко бръснене
  • хидратира, предотвратява дразнене и успокоява
  • предпазва кожата и елиминира възможно порязване

Съставки:

  • киноа – оживява и омекотява кожата
  • глицерин – хидратира и спомага за по-добро размазване на крема
  • спирулина – богата на белтъчини

Начин на употреба:
Сутрин или вечер нанесете върху влажно лице, разтрийте и избръснете. После изплакнете с топла вода.

Характеристика

Консистенция
крем
Тип кожа на лицето
за всеки тип кожа

За марката House 99

David Beckham, футболна и модна икона, представя новата марка козметика за мъже. „Грижата за лицето за мен не е само това, как изглеждате, а главно това, как се чувствате,“ казва Beckham. Мъжката козметика House 99 е предимно насочена към усещането на комфорт, но и към опитване на нови неща и довеждане на външния вид до съвършенство. „Създадох House 99 за вдъхновение на всички мъже, да не се страхуват да опитат нещо ново и да се чувстват у дома така прекрасно, както след излизане от  бръснарницата.“

David в сътрудничество с марката L’Oréal прекарва месеци в тестване на идеалното съдържание на продуктите и избора на съставките не само в лабораториите, но и при професионални фризьори в бръснарници. Те са отделили много време за изследвания, на чиято основа възникват наистина качествени продукти, които ще ви помогнат да създадете точно такъв външен вид, какъвто желаете.

Оценка House 99 Neat Cut