Съвременни модни аромати за дома

 Така, както сме свикнали да редуваме парфюмите си според сезоните, настроението или моментните предпочитания, можем да сменяме и ароматите на дома си. Чрез правилно избраното ухание за дома постигаме не само уютна атмосфера, но и чист въздух. 

Тенденция 1: Натурални восъци

 За да се насладите на приятно ароматно изживяване, при това без риск да развалите качеството на въздуха, изберете свещи, изработени от натурални восъци. Соевите свещи образуват до 90% по-малко сажди, отколкото парафиновите.
 
Любителите на интензивните аромати няма да искат да напуснат дома си, ако го снабдят със свещ от кокосов восък. Този естествен материал има способността на съхранява голямо количество аромат и уханието му се усеща още дълго, след като сте заспали.
 
 

Тенденция 2: Втори живот за опаковките

 Благодарение на качествената изработка и на оригиналния си вид опаковките на свещите сякаш са създадени, за да се използват с ново предназначение в дома ви. Достатъчно е да поставите цялата чашка с остатъците от недогорял восък за няколко часа във фризера. След това лесно ще премахнете парчетата восък и фитила с помощта на нож.
 
Стъклените чашки могат да се превърнат в страхотни органайзери за вашите гримове и четки за макиаж. А защо не и да послужат като саксии за дребни кактуси и билки?

Тенденция 3: Пречистване на дома

През последните сезони истински хит са каталитичните лампи. Палите горелката им единствено за времето, необходимо за загряване, и след няколко минути я духвате. При последващата каталитична реакция се освобождават молекули, които неутрализират нежеланите бактерии и миризми. Домът ви ще бъде не само ароматизиран, но и по-здравословен.
 
Пречистващите им характеристики ще бъдат оценени най-вече от хората с алергии, собствениците на домашни любимци или страстните готвачи.

Тенденция 4: Освежаване и аромат в едно

Ултразвуковите дифузери са модерно решение за свеж въздух. Освежават равномерно стаята ви с ефирна водна пара и благодарение на етеричните масла създават приятна атмосфера. Освен това те са и дизайнерски аксесоар, подходящ за всеки интериор.
 
Най-новите звукови дифузери успяват да стимулират положително и сетивата ви, като използват терапия с приглушена светлина.
Филтър
Ценови диапазон

до

Подаръци и промоции
Oценка
  •   71
  •   11
  •   9
  •   5
  •   14
Най-продавани