Hollister Wave спрей за тяло за мъже

Hollister Wave спрей за тяло  за мъже
Hollister Wave спрей за тяло  за мъже
143 мл.
13,90лв.

Код: HOL0090 | в наличност повече от 2 бр.
1
СПИДИ
още утре четвъртък 24.06.2021 г.
Лично получаване
още утре четвъртък 24.06.2021 г.

Описание Hollister Wave
Състав

Мъжкият спрей за тяло Hollister Wave е чудесно допълнение към аромата от същата колекция. Сутрин използвайте по-интензивния аромат, а през деня е достатъчно по всяко време да освежите кожата със спрея за тяло.

  • дървесен аромат
  • ароматично ухание с билкови нотки
  • за активния и енергичен мъж
  • аромат, подходящ за всекидневно носене

Важни предупреждения

Запалим. Съд под налягане: може да експлодира при нагряване. Да се избягва контакт с очите. Да се съхранява извън обсега на деца.
Пълен текст

Състав

Вид аромат
Ароматни, Дървесни

За марката Hollister

Hollister е ексклузивна модна марка, вдъхновена от стила на сърфинга. Компанията Hollister е създадена неотдавна - през 2000 г. в Южна Калифорния. За сравнително краткия си период на съществуване, фирмата успява да изгради своя позиция на пазара и спечелва много поддръжници по целия свят.

Марката Hollister е насочена предимно към подрастващите и младите хора, които предпочитат спортен стил на живот и обичат отпусната, удобна мода. Облеклата Hollister се носят отлично и съчетават практичност и лукс.

Компанията Hollister произвежда уникални и изключително оригинални аромати за мъже и жени. Парфюмите на марката Hollister са създадени в плажен стил, в тях се усеща незаменимият аромат на лятото и морските вълни.

Оценка Hollister Wave