Holika HolikaHard Cover фон дьо тен фиксатор

Holika Holika Hard Cover фон дьо тен фиксатор
Holika Holika Hard Cover фон дьо тен фиксатор
Препоръчителна цена на дребно
37,00лв.

Спестете 10%
100 мл.
33,30лв.

Повече от 5 бр. са в наличност | Код: HLK02045
1
СПИДИ
още утре четвъртък 27.01.2022 г.
Лично получаване
още утре четвъртък 27.01.2022 г.

Продуктът за фиксиране на грима Holika Holika Hard Cover е незаменим помощник, гарантиращ че вашият грим ще остане перфектен и след няколко часа.

Характеристики:

  • предотвратява размазване и избледняване на грима
  • дълготрайна фиксация на грима

Начин на употреба:
Преди употреба добре разклатете, напръскайте достатъчно количество от продукта на лицето. Избягвайте пряк контакт с очите. Повторете при необходимост по всяко време на деня.

"Holika Holika" е сравнително млада  корейски марка декоративна и грижовна козметика, която има за цел да отключи скритата красота във всяка жена. Компанията е основана през 2010 г. в Корея, и оттогава много успешно се развива на пазара в световен мащаб. Марка "Holika Holika" предлага висококачествени продукти на достъпни цени, които са изработени от висококачествени съставки, осигуряващи наистина оптимална грижа за красотата на всяка жена.

Продукти "Holika Holika" грабват окото също и със своите оригинални дизайнерски опаковки , които са предназначени предимно за младите потребители и техния модерен начин на живот. Асортиментът на "Holika Holika" включва продукти с грижа към тялото, душ гелове, продукти за почистване на кожата, ВВ кремове, серуми за лице, очни кремове, маски за лице и др. Налице е също така популярната декоративна козметика, която ще разшири възможностите ви за естествена красота и чар.