GUERLAINShalimar Philtre de Parfum парфюмна вода за жени

GUERLAIN Shalimar Philtre de Parfum парфюмна вода за жени
GUERLAIN Shalimar Philtre de Parfum парфюмна вода за жени
90 мл.
256,00лв.

Код: GUR14159 | в наличност повече от 4 бр.
1
СПИДИ
понеделник 25.10.2021 г.
Лично получаване
понеделник 25.10.2021 г.

Описание GUERLAIN Shalimar Philtre de Parfum
Състав

Историята за безкрайната любов продължава и ви кани да отворите нова чувствена глава.

Историята за любовта между индийския владетел Шах Джахан и неговата избраница Мумтаз Махал е толкова вдъхновяваща, че се превръща в основа за появата на нов пристрастяващ аромат. Това е парфюмната вода за жени Guerlain Shalimar Philtre de Parfum, която е перфектно въплъщение на клетвата за вечната любов.

  • чувствен ориенталски аромат
  • свободно продължава емблематичния аромат GUERLAIN Shalimar
  • в прекрасен флакон, отразяващ същността на аромата

Съставки на аромата
Още уводните нотки на бергамот, лимон и ароматна лавандула са изпълнени със сласт. След миг вниманието се насочва към деликатните пудрови акорди на ирис, съпровождани от сияен жасмин и роза. В базовите нотки на ароматната композиция, които се разкриват последни, ще усетите ухание на ванилия, съчетано с толу балсам и пачули, които заедно изграждат изключително чувствена цялост.

История на аромата
Придворният парфюмерист на марката Guerlain – Thierry Wasser (Тиери Васер) – е автор на аромата Guerlain Shalimar Philtre de Parfum. В него той подчертава кадифения ирис и чувствеността на ванилията, които са заедно и в първоначалния аромат Guerlain Shalimar. По този начин се появява изключително изтънчена и невероятно пристрастяваща парфюмна вода, която ще спечели всички любители на ориенталските нотки. Думата „Shalimar“ в наименованието на аромата на санскрит означава „храм на любовта“.

Важни предупреждения

Запалим.
Пълен текст

Състав

Т.нар високи тонове- освобождават се веднага след нанасяне. Създават първото впечатление и по проинцип са изключително интензивни, избледняват бързо.
глава
бергамот, лавандула, лимон
Т.нар. средни нотки - "Сърцето" се разкрива след няколко минути, след отминаването на "главата". Обичайно трае около 2-3 часа.
сърце
ирис, жасмин, роза
Т.нар. базови нотки - последната и най-дългата фаза на парфюма. Трае около 4 часа, но може да се усеща и през целия ден.
база
ванилия, Толу балсам, пачули
Вид аромат
Ориенталски

За марката GUERLAIN

Непреходно ноу-хау, постоянни изследвания, иновации и усъвършенстване, смели автори, легендарни творения и културата на красотата като символ на марката. Това са разпознаваемите знаци на луксозната парфюмна къща Guerlain, чиято история датира от далечната 1828 г.

Още от самото начало марката Guerlain произвежда парфюмите и козметиката си във Франция. Тя съчетава изкусна изработка, модерни технологии, екологична и социална отговорност в производството на продуктите си. Екипите на Guerlain неспирно работят върху развитието на луксозна и същевременно устойчива козметика – в името на красотата на клиентите си, природата и нашата планета. Благодарение на своето ноу-хау Guerlain печелят наградата „Living Heritage Company“, която се присъжда от френското министерство на икономиката и индустрията.

За 190 години Guerlain създава 1100 аромата. Петото поколение парфюмеристи на Guerlain е представено от Тиери Васер, който при своите пътувания по света търси най-редките природни съставки за създаването на луксозни аромати – винаги с уважение към местните жители и природата.

Разгледайте широката гама продукти на Guerlain – от ароматите Mon Guerlain, L’Homme Idéal и Aqua Allegoria до фон дьо тена L’Essentiel Foundation, бронзиращата пудра Terracotta или емблематичната пудра, затворена в многоцветни перли Météorites.

Оценка GUERLAIN Shalimar Philtre de Parfum