GUERLAIN Météorites Liquid Pearls озарител писалка

GUERLAIN Météorites Liquid Pearls озарител писалка
GUERLAIN Météorites Liquid Pearls озарител писалка
цвят 03 Pearly Amber 2 мл.
66,80лв.

Код: GUR13342 | в наличност повече от 3 бр.
1
СПИДИ
понеделник 8.03.2021 г.
Лично получаване
понеделник 8.03.2021 г.

Описание на продукта GUERLAIN Météorites Liquid Pearls
Характеристика

Нека кожата ви да сияе. Хайлайтърът писалка Guerlain Météorites Liquid Pearls, обогатен с рядък японски екстракт от перли, перфектно озарява кожата, придава ѝ свеж вид и подчертава красотата ѝ.

Хайлайтърът е във формата на практична писалка, която перфектно пасва на всяка козметична чантичка или дамска чанта. Така винаги и навсякъде можете да придадете на кожата си малко сияние.

Характеристики:

  • незабавно озарява кожата, перфектно отразява светлината
  • фината гелообразна текстура се слива съвършено с кожата на лицето
  • придава на кожата хидратация, осигурява свеж вид
  • във формата на практична писалка с апликатор
  • има нежен аромат на виолетки

Съставки:

  • японски екстракт от перли – отразява светлината и перфектно озарява кожата
  • растителен глицерин – връща хидратацията на кожата
  • бели пигменти – осигуряват гладка, естествено озарена кожа

Начин за нанасяне:
Преди първото използване завъртете 8 пъти долната част, за да може продуктът да достигне до апликатора. След това с помощта на апликатора нанесете хайлайтъра на местата, които искате да озарите – над скулите, под веждите, на ръба на носа и над вдлъбнатинката на горната устна. След това го размажете с пръсти.

Характеристика

Консистенция
гел

За марката GUERLAIN

Непреходно ноу-хау, постоянни изследвания, иновации и усъвършенстване, смели автори, легендарни творения и културата на красотата като символ на марката. Това са разпознаваемите знаци на луксозната парфюмна къща Guerlain, чиято история датира от далечната 1828 г.

Още от самото начало марката Guerlain произвежда парфюмите и козметиката си във Франция. Тя съчетава изкусна изработка, модерни технологии, екологична и социална отговорност в производството на продуктите си. Екипите на Guerlain неспирно работят върху развитието на луксозна и същевременно устойчива козметика – в името на красотата на клиентите си, природата и нашата планета. Благодарение на своето ноу-хау Guerlain печелят наградата „Living Heritage Company“, която се присъжда от френското министерство на икономиката и индустрията.

За 190 години Guerlain създава 1100 аромата. Петото поколение парфюмеристи на Guerlain е представено от Тиери Васер, който при своите пътувания по света търси най-редките природни съставки за създаването на луксозни аромати – винаги с уважение към местните жители и природата.

Разгледайте широката гама продукти на Guerlain – от ароматите Mon Guerlain, L’Homme Idéal и Aqua Allegoria до фон дьо тена L’Essentiel Foundation, бронзиращата пудра Terracotta или емблематичната пудра, затворена в многоцветни перли Météorites.

Оценка GUERLAIN Météorites Liquid Pearls